Intézményünk

Miért nevezzük a Helvetic Clinicset fogászati intézménynek? Azt gondoljuk, hogy sokkal többet tudunk adni Önnek egy hagyományos fogászati rendelőnél. Azért vagyunk intézmény, mert 58 fős csapatunk felkészülten és jól szervezetten dolgozik azért, hogy Ön komfortosan, biztonságban és otthonosan érezze magát nálunk, és hogy megtalálja az ideális megoldást fogászati problémájára. Ismerje meg fogászati intézményünk Önnek kínált értékeit…

Koncepció

Azzal a merész gondolattal alapítottuk a Helvetic Clinicset, hogy a jól megszokott fogászati szolgáltatásoknál sokkal többet nyújtsunk pácienseinknek, Önnek. Mindig is azt tartottuk szem előtt, hogy pácienseinkkel kiváló emberi kapcsolatot alakítsunk ki, figyelmesek, türelmesek és megértőek legyünk.

Felkészült specialistáink

A Helvetic Clinics rendelőjében 16 kiválóan felkészült és európai páciensállományon nagy gyakorlatot szerzett fogorvos és fogszakorvos dolgozik, lefedve a fogászat teljes szakmai spektrumát. Bármilyen fogászati problémája is van tehát, biztos lehet abban, hogy van egy kiváló specialista a házban, aki azonnal segít.

High-End fogtechnika

A rendelő épületében működő fogtechnikai laboratórium a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviseli, és az egyik legjobban felszerelt fogtechnikai laboratórium Magyarországon. A korszerű gépparkot kiválón felkészült fogtechnikus csapat működteti a siker érdekében.

Csapatunk

Csapatunkra nagyon büszkék vagyunk. Ismerje meg Ön is, hogy kik azok, akikkel nap mint nap találkozhat ha hozzánk ellátogat. Így együtt mindent megteszünk azért, hogy jól érezze magát nálunk.

Látogasson el a Helvetic Clinics fogászati intézménybe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!