Felkészült specialistáink

Minden fogászati rendelőnek rá kell találnia a saját stílusára. Arra a jellegzetes kommunikációra, ahogyan megszólítja pácienseit, a rendelőbe invitálja őket és a szolgáltatás színvonalának köszönhetően megőrzi lojalitásukat. Mi erre a célra a nyílt és őszinte kommunikációt és pácienseink odaadó szolgálatát választottuk. Ez az igazi specialitásunk, ebben leljük örömünket, és ezért végezzük gyógyító munkánkat.

Szakértelem

A Helvetic Clinics egyik legfontosabb értéke a rendelőben dolgozó fogorvosok, dentálhigiénikusok és asszisztensek elkötelezettsége a folyamatos szakmai fejlődés iránt. Orvos kollégáink az egyetemen megszerzett tudásukat folyamatosan fejlesztik elismert szakértők által tartott belső képzések segítségével és nemzetközi konferenciákon való részvétellel. Ez biztosítja számunkra azt hogy kollégáink naprakész tudással rendelkezzenek és lehetőségünk legyen nemzetközi laboratóriumokban sikerrel tesztelt, prémium fogászai anyagok felhasználásával a ma ismert legkorszerűbb fogászati eljárásokat alkalmazni. Ezeknek köszönhetően lesznek kíméletesek a fogászati beavatkozások és tartósak annak eredményei.

A megszerzett elméleti tudás azonban nem minden. Fogorvosi csapatunk nem csupán magyar pácienseken szerzett többéves értékes szakmai tapasztalatot, de a hozzánk érkező svájci, francia, német, angol, ír, dán és norvég pácienseket is évek óta sikeresen kezeljük.

Elkötelezettség

A Helvetic Clinicsben dolgozó fogorvosok nem csak pácienseink életminőségének javítására kötelezték el magukat, de arra is, hogy az általunk végzett fogászati kezelések kíméletesek, tartósak és kiemelten esztétikusak legyenek. A rendelő szakmai vezetése pedig folyamatosan támogatja és ösztönzi a fogorvos kollégák minőségi kezelések iránti elkötelezettségét.

A csapatmunka öröme

A fogászatban nagyon sok örömforrás van. A legnagyobb örömet persze az jelenti számunkra, ha egy komoly kihívást jelentő fogászati beavatkozást követően páciensünk a tükörbe néz és elégedetten elmosolyodik. Ilyenkor büszkeséggel tölt el minket, hogy valakinek ismét javítottunk életminőségén. Természetesen az is nagyon sokat jelent számunkra, hogy egy jól szervezett és összeszokott csapatban dolgozhatunk.

A Helvetic Clinicsben 16 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvos és fogszakorvos dolgozik. Nagy csapatban dolgozni nem csak örömet jelent számunkra, de azt a biztonságot is megadja, hogy mindig van kihez fordulnunk egy speciális fogászati probléma esetén is. Biztosan a segítségünkre lesz egy olyan felkészült fogszakorvos, szájsebész vagy parodontológus a rendelőben, aki a legmagasabb szakmai színvonalon végzi a komolyabb kihívást jelentő beavatkozásokat. Ismerje meg csapatunkat, hogy Ön is biztonságban érezhesse magát.

Pácienseink elégedettsége azonban nem csak az fogorvosok munkájának minőségén múlik. A megelégedést okozó végeredmény elérésében komoly szerepe van az ügyfélszolgálati munkatársaknak, a páciens koordinátoroknak, az asszisztens kollégáknak és az adminisztratív feladatokkal foglalkozó munkatársaknak is. Fáradtságos és lelkiismeretes munkájukért hálával és köszönettel tartozunk.

Ismerje meg nemzetközileg elismert specialistáinkat:

A tömések mesterei

Azt gondolhatnánk, hogy egy egyszerű tömés rutin feladatot jelent egy fogorvos számára. Ez a rendelők többségében így is van. Mi azonban a Helvetic Clinicsben még egy tömésnek is kiemelkedő figyelmet szentelünk, mert tudjuk, hogy egy nem kellő igényességgel elkészített tömés a későbbiekben sok bosszúságot és kellemetlenséget okozhat Önnek. Ezt a mi rendelőnkben elkerülheti. Ismerkedjen meg az igényes tömések világával.

A fogpótlások szakértői

Fogászati problémáink megoldásának még ma is a leggyakoribb módja egy esztétikus fogpótlás készítése. Az elmúlt években olyan dinamikus fejlődésen ment át a fogorvoslás tudománya a fogpótlások készítésének területén, amely teljesen új és innovatív lehetőségeket nyit meg Ön előtt. Természetesen minden fogászati probléma egyedi és az arra nyújtott megoldás is az. Ismerje meg az Ön fogászati problémájának ideális megoldását tartós és esztétikus fogpótlásokkal.

Esztétikai specialistáink

Természetes vágyunk az, hogy fogaink szépek és esztétikusak legyenek. A társadalmi és szociális érvényesülés egyértelmű feltétele az igényes fogazat és a szép mosoly. Ha nem születünk ideális fogakkal, ma már az sem jelent gondot. A korszerű fogorvoslás tudománya olyan lehetőségeket tartogat számunkra, melynek segítségével felnőttként is ideális mosolyra és megnyerő külsőre tehetünk szert. Ismerje meg az esztétikai beavatkozások széles tárházát.

Szájsebész specialistáink

Ha Önnek komolyabb fogászati problémája van, amely már szájsebészeti beavatkozást igényel, akkor egy nagy gyakorlattal és biztos kézzel rendelkező szakorvosra van szüksége. A szájsebészeti beavatkozások komoly felkészültséget igényelnek. A nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész csapatunk, a rendelőnkbe látogató nagyszámú külföldi pácienseknek köszönhetően jelentős szakmai gyakorlatra tett szert az összetett szájsebészeti beavatkozások sikeres elvégzésében. Ismerje meg a szakértők által végzett szájsebészeti beavatkozásokat a Helvetic Clinicsben.

Implantációs szakértőink

A hiányzó fogak pótlásának ma ismert legkorszerűbb módszere a fogászati implantáció. Ezzel a rutin eljárással magyar és külföldi pácienseink ezrei nyerték már vissza rágóképességüket, egészséges mosolyukat és ezzel együtt az önbizalmukat is rendelőnkben. A hiányzó fogak időben történő pótlása nem elsősorban esztétikai kérdés, sokkal inkább funkcionális. Akadályozzuk meg közösen a hiányzó fogakkal szomszédos vagy azokkal szemben álló fogak elvándorlását és a további csontvesztés kialakulását. Ismerje meg a Helvetic Clinicsben alkalmazott kíméletes implantációs eljárásokat.

Fogágybetegség specialistáink

A fogágybetegségek kialakulása szinte észrevétlenül történik meg. A figyelmeztető jelek, mint a fogínyvérzés már korán, de a komolyabb tünetek (fogak mobilitása) már csak akkor mutatkoznak meg, amikor a folyamat már előrehaladott állapotban van. Ez a betegség sokszor a fogaink elvesztéséhez is vezethet. Éppen ezért közös erőfeszítéssel mindent meg kell tennünk azért, hogy időben felfedezzük és visszafordítsuk a káros folyamatokat. Ismerje meg a fogágybetegségek jellemző tüneteit és azok sikeres kezelésének módszereit.

A fogszabályozás szakértője

Nem szívesen élünk kusza, szabálytalan fogakkal. Mindannyian szép, egészséges és szabályos fogakra vágyunk. A korszerű fogszabályzó eljárások ma már gyermek- és felnőttkorban egyaránt lehetővé teszik azt, hogy fogaink a kezeléseknek köszönhetően szabályosak és esztétikusak legyenek. Ismerje meg a fogszabályzás korszerű módszereit a Helvetic Clinicsben.

Ha a szakértelem és a nemzetközi gyakorlat fontos az Ön számára, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!