Értékeink, melyekre építhetünk

A Helvetic Clinics legfontosabb értékei mindig az emberek voltak és lesznek. Említhetnénk a nálunk dolgozó lelkiismeretes fogorvosokat, asszisztenseket, dentálhigiénikusokat, ügyfélszolgálati munkatársak és kiemelten a minket bizalmukkal megtisztelő pácienseinket.

Természetesen azt is kötelességünknek érezzük, hogy olyan biztonságos környezetet teremtsünk a hozzánk ellátogató pácienseink számára, amely ideális egy kiemelkedő színvonalú fogászati beavatkozás elvégzéséhez.

Harmóniára és nyugalomra törekszünk, hogy az Ön a fogászati beavatkozása egy biztonságos, fájdalommentes és megpróbáltatások, kellemetlenségek nélküli élmény legyen.

A rendelő, amely Önt szolgálja

Fogászati intézményünk a nemzetközi megmérettetésben rendre kiemelkedő elismerést kap immáron ötödik éve. Több nemzetközi díj nyertesei vagyunk.

Ennek oka az, hogy a Helvetic Clinics filozófiájának megalkotása éppúgy, mint infrastruktúrális felszereltségének kiépítése egy tudatos tervezés végeredménye, melynek célja az, hogy minden szellemi és tárgyi eszköz rendelkezésünkre álljon a kiemelkedő színvonalú fogászati beavatkozások elvégzéséhez:

  • Professzionális orvosszakmai háttér
  • 12 kiemelkedő színvonalú, korszerű kezelőszékekkel és egyéb berendezésekkel felszerelt légkondicionált fogászati kezelőhelyiség
  • Tágas, kényelmes és természetközeli páciens váró helyiség, mely az Ön kényelmét szolgálja míg várakozik
  • Az emberi szervezetet kímélő digitális diagnosztikai eszközök, úgy mint 3D CBCT, panoráma röntgen és intraorális röntgen berendezések
  • Fogászati mikroszkóp a nagy precizitást igénylő beavatkozásokhoz
  • Dedikált endodonciai, dentálhigiéniai, és szájsebészeti kezelők
  • Szintenkénti sterilizációs helyiség, a kifogástalan higiénia megteremtésére

Lelkiismeretes munkatársaink

A legbüszkébbek mégis a csapatunkra vagyunk. A lelkiismeretes felkészültségük és empatikus munkájuk az, ami igazán szerethetővé teszi a rendelőnket.  Fiatal, 16 fős orvosi csapatunk a fogászati szolgáltatások teljes spektrumával áll pácienseink rendelkezésére.

Az egyes szakterületek specialistái pedig elmélyültek a fogászati szakma legmagasabb szintű tudásában, hogy minden esetben a legnaprakészebb, korszerű, nemzetközileg elismert és kíméletes fogászati eljárások segítségével orvosolja az ön problémáit.

Ha Ön olyan értékalapú fogászati rendelőt keres, amelyben fontosak az emberi tényezők, a munkatársak jóléte és a fenntarthatóság, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +361 690 13 04-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!