Helvetic Clinics értékei, amire építünk: az emberek - Helvetic Clinics

Értékeink, melyekre építhetünk

A Helvetic Clinics legfontosabb értékei mindig az emberek voltak és lesznek. A nálunk dolgozó lelkiismeretes fogorvosok, asszisztensek és ügyfélszolgálati munkatársak és persze a minket bizalmukkal megtisztelő páciensek.

Természetesen azt is kötelességünknek éreztük, hogy olyan biztonságos környezetet teremtsünk pácienseink számára, amely ideális egy kiemelkedő színvonalú fogászati beavatkozás elvégzéséhez.

Harmóniára és nyugalomra törekszünk, hogy az Ön számára a fogászati beavatkozás egy biztonságos, kényelmes és jóleső érzés legyen.

A rendelő, amely Önt szolgálja

Fogászati rendelőnk a nemzetközi megmérettetésben rendre kiemelkedő elismerést kap immáron ötödik éve. Több nemzetközi díj nyertesei vagyunk.

Ennek oka az, hogy a Helvetic Clinics felszereltsége egy tudatos tervezés végeredménye, melynek célja az, hogy minden eszköz rendelkezésünkre álljon a kiemelkedő színvonalú fogászati beavatkozások elvégzéséhez:

  • Az emberi szervezetet kímélő digitális diagnosztikai eszközök, úgy mint 3D CBCT, panoráma röntgen és intraorális röntgen berendezés valamint intraorális szkenner
  • Fogászati mikroszkóp a nagy precizitást igénylő beavatkozásokhoz
  • 12 kiemelkedő színvonalú légkondicionált fogászati kezelőhelyiség és azokban naprakész technológiájú korszerű kezelőszékek
  • Tágas, levegős és természetközeli páciens váró helyiségünk, ahol az égbolt köszön vissza, ha felnézünk

Lelkiismeretes munkatársaink

A legbüszkébbek mégis a csapatunkra vagyunk. A lelkiismeretes felkészültségük és empatikus munkájuk az, ami igazán szerethetővé teszi a rendelőnket.  Fiatal, 16 fős orvosi csapatunk a fogászati szolgáltatások teljes spektrumával áll pácienseink rendelkezésére.

Az egyes szakterületek specialistái pedig elmélyültek a fogászati szakma legmagasabb szintű tudásában, hogy minden esetben a legnaprakészebb, korszerű, nemzetközileg elismert és kíméletes fogászati eljárások segítségével orvosolja az ön problémáit.

Ha Ön olyan értékalapú fogászati rendelőt keres, amelyben fontosak az emberi tényezők, a munkatársak jóléte és a fenntarthatóság, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +361 690 13 04-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében.