Fogorvosi rendelő

A Helvetic Clinics fogászati rendelőjét úgy terveztük és építettük meg, hogy az minden szempontból maximálisan kiszolgálja pácienseink igényeit. A rendelőnknek otthont adó Révay utca 12. szám alatti impozáns épület központi helyen, belvárosi környezetben található az Opera és a Bazilika szomszédságában, mindössze 5 perc sétára a Deák Ferenc tértől.

A tágas terek lehetővé teszik, hogy a fogászati kezelések kellemes légkörben kezdődjenek el.

Fogorvosi rendelőnk kialakításakor a letisztult egyszerűséget és a funkcionalitást tartottuk szem előtt. Ezzel párhuzamosan sikerült megteremtenünk egy kényelmes és nyugalmat sugárzó intézményt, amely harmonikus környezetet teremt a fogászati beavatkozások sikeres elvégzéséhez.

Páciens váró

Az épület központi részén, a recepció előtt került kialakításra a rendelő légkondicionált tágas és levegős páciens várakozó hallja, melynek egyediségét annak üvegteteje adja. Felpillantva az átriumban, a kéklő ég és a felhők látványában gyönyörködhetünk. Ebben a környezetben kellemesen telik a várakozás rövid ideje.

Röntgen helyiségek

A  rendelőben két légkondicionált röntgen helyiség található. Mindkét helyiségben egy-egy, az emberi szervezetet maximálisan kímélő panoráma röntgen és 3D CT (CBCT) berendezés került telepítésre. Több intraorális röntgen készülék is szolgálja pácienseinket. Ezeknek a korszerű eszközöknek az a célja, hogy a lehető legpontosabban fel tudjuk térképezni az Ön fogászati problémáját, és ezen információk birtokában ki tudjuk dolgozni az ideális megoldást fogászati problémájának kezelésére.

Kezelőhelyiségek

A Helvetic Clinicsben 12 légkondicionált fogászati kezelőhelyiség található korszerű Planmeca és KaVo kezelőegységekkel felszerelve. A kezelőhelyiségek mérete különböző annak érdekében, hogy a komolyabb szájsebészeti vagy altatásban végzett fogászati beavatkozásokat is kényelmesen el lehessen végezni. A fogászati kezelőszékeket olyan ergonomikus alapelvek alapján tervezték, hogy egy elhúzódó kezelés során is kényelmes fekvést biztosítanak Önnek. A kezelőhelyiségek minden olyan fogászati eszközzel és berendezéssel fel vannak szerelve, amelyek a kifogástalan minőségű fogászati kezelésekhez nélkülözhetetlenek.

Ha a központi fekvés és a megnyugtató, korszerű rendelői környezet az Ön számára is fontos, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogorvosi rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!