Fogorvosi rendelő - Helvetic Clinics fogászati intézmény

Fogorvosi rendelő

A Helvetic Clinics fogászati rendelőjét úgy terveztük és építettük meg, hogy az mindenben szolgálja és kiszolgálja páciensei igényeit. A belvárosi lokalizáció és a Deák tér közelsége mindenki számára elérhetővé teszi, a fogorvosi rendelő könnyű és egyszerű megközelíthetőségét.

A látogatóinkat fogadó tágas terek pedig lehetővé teszik, hogy az Ön fogászati kezelése is kellemes légkörben kezdődjön el.

A fogorvosi rendelő kialakításának alapelvei a letisztult egyszerűség és a funkcionalitás volt. Ezzel párhuzamosan sikerült megteremteni egy kényelmes és nyugalmat árasztó intézményt, amely harmonikus környezetet teremtett a fogászati beavatkozások sikeres elvégzéséhez.

Páciens váró

A recepció előtt jobb és baloldalon található a rendelő légkondicionált tágas és levegős páciens várakozó hallja, melynek egyediségét annak üvegtetöje adja meg. Felpillantva az átriumban, a kéklő ég és a békésen úszó felhők látványában gyönyörködhetünk. Ebben a környezetben kellemesen telik a várakozás rövid ideje.

Röntgen helyiségek

A rendelőben két légkondicionált röntgen helyiség is található. Helyiségenként egy-egy darab az emberi szervezetet maximálisan kímélő 3D CT (CBCT)  berendezés került telepítésre. Az egyikben pedig egy intraorális röntgen berendezés is szolgálja pácienseinket. Ezeknek a korszerű eszközöknek az a célja, hogy a lehető legpontosabban fel tudjuk térképezni az Ön fogászati problémáját, és ezen információk alapján ki tudjuk dolgozni  az ideális megoldáshoz vezető kezelési tervet.

Kezelőhelyiségek

A Helvetic Clinicsben 12 légkondicionált fogászati kezelő helyiség található, korszerű Planmeca és KaVo kezelőegységekkel felszerelve. A kezelőhelyiségek mérete különböző annak érdekében, hogy a komolyabb szájsebészeti vagy altatásban végzett fogászati beavatkozásokat is kényelmesen el lehessen végezni. A fogászati kezelőszékek olyan ergonomikus alapelvek alapján lettek kialakítva, amelyek egy hosszadalmasabb kezelés során is kényelmes fekvés biztosítanak Önnek. A kezelőhelyiségek minden olyan fogászati eszközzel és berendezéssel fel vannak szerelve, amelyek egy kifogástalan fogászati kezeléshez nélkülözhetetlenek.

Ha a központi fekvés és a megnyugtató, korszerű rendelői környezet az Ön számára is fontos, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogorvosi rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében.