Kerámia héjak gyors mosolyszépítő hatással

A kerámia héjak alkalmazása nagyszerű módja a fogaink ragyogóvá varázslásának. Megvalósítható velük a sokszor áhított hollywood-i mosoly. Alkalmazásuk révén megváltoztatható a fogak színe és formája, illetve lehetőség nyílik a fogak közötti rések (diasztéma) zárására is. Kerámia héjak alkalmazása szintén javasolt baleset következtében letört fogak helyreállítására is.

Rendelőnkben a héjakat IPS e.max® préskerámiából készítjük, mellyel kellően ellenálló, pontos és gyönyörű végeredményt érhetünk el.

A kerámia héjak pozitív tulajdonságai

A kerámia héjak nagyon vékony (kb. 0,2-0,8 mm) fogtechnikai laborban készült kerámia lapocskák, melyeket esztétikus specialistáink a fogak külső, ajak felőli felületére ragasztanak. Elkészítésükhöz csupán minimális foganyag eltávolítás szükséges, ami nagyságrendileg megegyezik a kerámia héjak vastagságával. Nagy előnyük, hogy elkészítésük után nem jelentkezik szürkés vonal az ínyszélhez közeli területeken, mint a fémkerámia koronák bizonyos eseteiben.  Ennek oka az, hogy a kerámia héjak fémmentes anyagból készülnek.

A kerámia héjak a fog saját szöveteihez hasonlóan a fény számára átjárhatóak, transzparensek. Ezzel a tulajdonságával érhető el az a rendkívül magas szintű esztétikai eredmény, amely mellett szinte lehetetlen megmondani, hogy a páciens saját fogait látjuk, vagy a héjakat.

A következő esetekben lehet Önnek szüksége kerámia héjakra:

A kerámia héjak mosolyszépítő tulajdonságai számtalan, komoly lelki és fizikai problémát okozó fogászati problémára nyújtanak esztétikus és tartós megoldást:

  • tükörbe nézve nem elégedett fogainak szépségével, és ezen szeretne sürgősen változtatni
  • fogainak fehérsége nem éri el azt a szintet, amivel elégedett lenne, és erre szeretne egy végleges megoldást találni
  • két foga között zavaróan nagy a rés, amit szeretne eltüntetni
  • fogai természetüknél fogva nem elég szabályosak, és nem szeretne egy hosszadalmas fogszabályozó kezelésen részt venni (a fogak szabálytalansága nem minden esetben kezelhető kerámia héjak segítségével, az esetek egy részében mindenképpen fogszabályozásra van szükség)
  • fogain zománchibák vannak, amelyek megakadályozzák a felhőtlen mosolygásban
  • fogai fizikailag megsérültek, és azokat esztétikailag is orvosolni kell
  • fogait gyökérkezelték, és emiatt elszíneződtek

Gondoskodjon Ön is fogainak gyors és látványos megszépülésérő!. Látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra, és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében.