Kerámia héj Budapest - Helvetic Clinics Fogászati rendelő

Kerámia héjak gyors mosolyszépítő hatással

Kerámia héjak alkalmazása egy nagyszerű módja az Ön fogainak ragyogóvá varázslásához. Megvalósítható általuk a sokszor áhított Hollywood-i mosoly. Alkalmazásuk révén megváltoztatható a fogak színe és formája, illetve lehetőség nyílik a fogak közötti rések (diasztéma) zárására is. Kerámia héjak alkalmazása szintén javasolt baleset következtében letört fogak helyreállítására is.

Rendelőnkben a héjakat IPS e.max® préskerámiából készítjük, mellyel kellően ellenálló, pontos és gyönyörű végeredményt szül.

A kerámia héjak pozitív tulajdonságai

A kerámia héjak nagyon vékony (kb. 0,2-0,8 mm), fogtechnikai laboratóriumban készült kerámia lapocskák, melyeket kezelőorvosa a fogak külső, ajak felőli felületére ragaszt. Elkészítésükhöz minimális foganyag eltávolítás szükséges, ami nagyságrendileg megegyezik a kerámia héjak vastagságával. Nagy előnye az eljárásnak, hogy elkészítésük után nem jelentkezik szürkés vonal az ínyszélhez közeli területeken, mint egyes estekben a fémkerámia koronáknál.  Ennek oka az, hogy a kerámia héjak fémmentes anyagból készülnek.

A kerámia héjak a fény számára, hasonlóan a fog saját szöveteihez, átjárhatók, transzparensek.  Mivel áteresztik a fényt, lehetőségünk nyílik arra, hogy „láthatatlan” mosolyszépítő fogpótlást készítsünk.

Ezekben az esetben lehet Önnek kerámia héjakra szüksége

A kerámia héjak mosolyszépítő beavatkozásai számtalan, komoly lelki és fizikai problémát okozó fogászati problémára nyújtanak Önnek is esztétikus és tartós megoldást:

  • Tükörbe nézve nem elégedett fogainak szépségével és ezen szeretne sürgősen változtatni
  • Fogainak fehérsége nem éri el azt a szintet, amivel elégedett lenne és erre szeretne egy végleges megoldást találni
  • Két foga között zavaróan nagy a rés, amit szeretne eltüntetni
  • Fogai természetüknél fogva nem elég szabályosak és nem szeretne egy hosszadalmas fogszabályozó kezelésen részt venni (a fogak szabálytalansága nem minden esetben kezelhető kerámia héjak segítségével, az esetek egy részében fogszabályozásra van szükség)
  • Fogain zománchibák vannak, amelyek megakadályozzák a felhőtlen mosolygásban
  • Fogai fizikailag megsérültek és esztétikai szempontból azokat orvosolni kell
  • Fogait gyökérkezelték és emiatt elszíneződtek

Gondoskodjon Ön is fogainak gyors és látványos megszépüléséről. Látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében.