Fogágybetegségek felismerése, kezelési lehetőségei - Helvetic Clinics

A fogágybetegség felismerése, vizsgálati lehetőségek

A fogágybetegség felismerése digitális diagnosztikai eszközök segítségével, vizsgálati lehetőségek

Megfelelő diagnózis felállítása, a kiindulási állapot pontos rögzítése elengedhetetlen feltétele a pontos tervezésnek. Ehhez a Helvetic Clinicsben rendelkezésünkre áll az emberi szervezetet maximálisan kímélő 3D CBCT-, panoráma- és intraorális röntgen berendezés. Az elkészült diagnosztikai felvételek és kezelési terv pedig alapját képezik a későbbiekben elvégezni kívánt kezeléseknek.

Fogágybetegségben szenvedő páciens kezelését mindig az egész szájüregre kiterjedő vizsgálatsorozattal kezdjük. Ennek része a részletes klinikai vizsgálaton és a parodontális paraméterek rögzítésén (tasakmélység) túl a radiológiai vizsgálat. A diagnosztikai vizsgálatokat nagyon szigorú parodontális tervezés követi, amely dönt a reménytelen fogak eltávolításáról, a kérdéses fogak jövőjéről, a megtartható fogak kezelésének lépéseiről, illetve a foghiányok ideiglenes majd a későbbi végleges pótlási lehetőségeiről is.

A fogágybetegség köznyelven fogínysorvadás akár saját fogainak elvesztésével is járhat. Ne kockáztasson, konzultáljon mihamarabb egy fogágybetegségekre specializálódott szakorvossal, hogy teljes értékű és érthető képet kapjon jelenlegi állapotáról. Javasoljuk tehát, hogy látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében.