Fogágybetegségek kezelésének hossza és sikeressége - Helvetic Clinics

A fogágybetegség sikeres kezelése csapatmunkában, kezelés hossza

A fogágybetegségek kezelésével az a célunk, hogy a gyulladást okozó tényezőket megszüntessük és gyulladásmentes állapotot hozzunk létre és tartsunk fent hosszú távon. Emellett lehetőségeinkhez képest meg kell próbálni visszaállítani az eredeti állapotot is. Ezt különböző regeneratív, „csontpótló” eljárásokkal tehetjük meg.

Ahhoz, hogy ez a gyógyító tevekénység sikeres legyen, Önre is számítunk. A fogínysorvadás megállítása csapatmunka, melyben épp olyan nagy jelentősége van a parodontológusnak, mint az Ön aktív közreműködésének.

Tartós megoldás csak az Ön aktív részvételével lehetséges. Rendkívüli motiváltság, tökéletes szájhigiéne és a kezelés-sorozat utáni rendszeres kontroll nélkül nincs esély a fogak hosszú távú megmentésére.

A fogágybetegségek kezelésének hossza

Különösen előrehaladott fogágybetegségben szenvedő pácienseknél a fogak megmentése, a hiányzó fogak megfelelő, rendkívül precíz orvosi és laboratóriumi munkával kialakított fogpótlásokkal való pótlása szükséges és elegendő feltétele a gyógyulásnak, ez azonban nem rövid idő. Függően az eset bonyolultságától és komplexitásától, egy teljes kezeléssorozat 2-3 hónaptól akár egy-másfél évig is eltarthat. Ez nem azt jelenti, hogy a páciens „beköltözik” a rendelőbe, csak azt, hogy a teljes rehabilitáció ilyen sokáig is elhúzódhat, különösen akkor, ha a foghiányok pótlására, a rágóterhelés elosztására implantátumokat is felhasználunk.

A fogágybetegség köznyelven fogínysorvadás akár saját fogainak elvesztésével is járhat. Ne kockáztasson, konzultáljon mihamarabb egy fogágybetegségekre specializálódott szakorvossal, hogy teljes értékű és érthető képet kapjon jelenlegi állapotáról. Javasoljuk tehát, hogy látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében.