Miért a Helvetic Clinics?

A fogorvos választás nem egyszerű folyamat, hiszen rengeteg bennünk a bizonytalanság és ez tökéletesen érthető. Ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni az Ön számára, hiszen a Helvetic Clinicsben Ön kockázatok és költségek nélkül ismerheti meg rendelőnket és kezelőorvosainkat.  Egy konzultációs beszélgetés mindig alkalmas arra, hogy megismerje valós fogászati problémáit, részletes információt kapjon azok kezelési lehetőségeiről, költségeiről, és személyes benyomást gyűjtsön leendő kezelőorvosáról.

Miért válasszon minket?

Értékeink, melyekkel az Ön megelégedését szolgáljuk: 16 felkészült fogorvos specialista, kíméletes digitális diagnosztika, a legmodernebb fogászati eszközpark, impozáns környezet, barátságos ügyfélszolgálat, házon belüli fogtechnikai laboratórium, mindez a belvárosban.

Első konzultáció

Az első konzultáció egy remek lehetőség az Ön számára, hogy minden szükséges információt összegyűjtsön ahhoz, hogy megalapozott döntést tudjon hozni a legfontosabb kérdésekben: Megfelelő színvonalú számomra a rendelő? Hozzáértő és figyelmes a fogorvosom? Kielégítő magyarázatot kaptam a problémáimra és azok ellátására? Megvan a bizalmam a beavatkozások elkezdését illetően?

Páciens élmény

Egy fogászati beavatkozás mindenképpen élmény, csak nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív. Célunk az, hogy a Helvetic Clinicsben elvégzett minden egyes fogásztati beavatkozása egy olyan pozitív élmény legyen az Ön számára, amelyre előzetesen nem is számított, mi ezért mindent megteszünk. Több mint 7200 elégedett európai páciensünk a bizonyíték erre.

Galéria

Nézzen körül nálunk virtuálisan, és nyerjen bepillantást mindennapjainkba!

Garancia

Szakmai és emberi felelősség. Azonnali segítség, ha arra szükség van. Garanciális jótállás, ha valami nem sikerült. Ön ezt várja el tőlünk, mi pedig bátran nyújtjuk ezt Önnek, mert az elmúlt évtizedben olyan minimális volt a garanciális ellátások száma a rendelőnkben, amire csak büszkék lehetünk.

Ártábla

Mi nem arra törekszünk, hogy alacsony árainkkal kápráztassuk el pácienseinket. Célunk az, hogy Ön szolgáltatásainkat kiemelkedő szakmai színvonalúnak és értékarányosnak ítélje meg.