Miért a Helvetic Clinics?

Megkérdeztük kollégáinkat is, hogy szerintük miben nyújtunk többet Önnek.

Mészáros Cintia munkatárs Helvetic Clinics fogászat Budapest

“Mert itt a megérkezéstől kezdve minden a páciens elégedettségéről szól. Az Őket fogadó recepciósokon, valamint pácienseinket kísérő koordinátorokon keresztül, a kedves asszisztenseken és a szuper orvosokon át a cég működéésért felelős háttérben dolgozó, illetve a tisztaságért felelős kollégiákig. Ez azért működik nálunk ennyire flottul, mert mindenki munkája meg van becsülve, ezáltal egy jó légkör uralkodik ezen a klinikán, ami kisugárzik a pácienseink irányába.”

Mászáros Cintia ügyfélszolgálati munkatárs

dr. Lemperger Szandra

“A Helvetic Clinics egyedülálló módon gondoskodik pácienseiről attól a perctől, hogy valaki belép a rendelőbe, hiszen itt nem tömegellátás zajlik, hanem professzionális egyéni igényekre hangolt betegkezelés. Fiatalos, nagy gyakorlattal rendelkező orvos és dentálhigiénikus team, akik fél szavakból is értik egymást, így minden kezelés során maximális biztonságban érezheti magát a páciens. Figyelemre méltó a prémium minőségű eszközpark, és a piacon elérhető legmagasabb minőségű anyagok, amivel dolgozunk.”

Dr. Lemperger Szandra fogorvos

Bogdány Orsolya Ida

“Az én tapasztalatom szerint ezen a klinikán nincs mellébeszélés, nincs fölösleges kezelés a terven. Itt azt kapja a pánciens, amire szüksége van. Még ha nem is értünk egyet mindazzal, amit a páciens szeretne, elmagyarázzuk neki, hogy milyen jobb megoldást tudunk ajánlani. Bármennyire is komplikált egy eset, az orvosaink addig csinálják, amíg tökéletes nem lesz. Ha valakinek nincs elegendő pénze, akkor is tudunk neki megoldást kínálni. Nálunk minden páciens különleges figyelmet és törődést kap, sőt…ha tudjuk, hogy szakmailag nehéz eset, felkészülünk rá. Az anyagok minősége is kiemelkedő, csak a legjobb anyagokkal dolgozunk. Szerintem itt az asszisztens lányok tudása is érdemel egy-két szót. Mivel az orvosaink magasan szakképzettek és érdeklődőek, ezért a lányok is folyamatosan tanulnak tőlük. Én a tisztaságot is kiemelném mind a rendelőben, mind a klinika területén. Ami szerintem még nagyon jó benyomást kelt, hogy mikor páciens érkezik a klinikára illetve a rendelőbe, mindenki kedvesen és mosolyogva fogadja.”

Bogdány Orsolya fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

dr. Berkei Gábor

“Szeretek itt dolgozni, mert egy egész csapat dolgozik együtt a páciensért. Bármilyen összetett is egy probléma, soha nem kell kompromisszumot kötnünk, a legjobb megoldást tudjuk nyújtani mindenkinek.”

Dr. Berkei Gábor fogorvos, szakmai vezető

Kocsis Anna

Szerintem itt a páciensek több figyel kapnak. Az az x idő, amit a rendelőben (székben) töltenek, az csak róluk szól. Az egyedi igényeiket legjobb tudásunk szerint próbáljuk “kielégíteni”. Nem csak a kezeléssel szorosan összefüggő kérésekre gondolok, hanem pl. egy pánikbetegre vagy félős páciensre, aki sokkal több törődést, időt és türelmet igényel részünkről.

Kocsis Anna fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Kulcsár Lili

“Szerintem az, hogy a Vezetőség szakmabeli egy nagyon nagy előny és pozitívum. Ettől működik olyan jól minden ezen a klinikán. Ez szerintem nagyon sokat számít. Jó, hogy a technika házon belül van, illetve, hogy nálunk a klinikán az ember bármit megkaphat, amire szüksége van, legyen az bármilyen szájsebészeti beavatkozás vagy egy mikroszkópos gyökérkezelés, ami nem minden rendelőben megtalálható. Nálunk a páciensek minden feltett kérdésre választ kapnak. Ami még szerintem pozitívum és mások vagyunk egyes rendelőknél az az, hogy indokolatlanul nem kap a páciens nagyobb kezelési tervet (ezalatt azt értem, hogy pl. nem csiszolunk le olyan egészséges fogat amire nem indokolt korona). Az hogy a páciensekért vagyunk, az nagy mértékben jellemzi a klinikát! A páciens az első...

Kulcsár Lili fogászati asszisztens

Durst Nóra munkatárs Helvetic Clinics fogászat Budapest

“Mert itt egy jó, összetartó csapat dolgozik. Mert odafigyelünk a változásokra, és lépést tartunk az igényekkel. Mert figyelünk a páciensek egyedi igényeire. Mert prémium minőséget kapnak a pácienseink, és kíváló orvos csapat dolgozik a klinikán.”

Durst Nóra ügyfélszolgálati munkatárs

Zemplényiné Berényi Klaudia munkatárs Helvetic Clinics fogászat Budapest

“…páciens központúság,  jó hangulat, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb kezelést adhassuk a páciensnek,  kimagaslóan jó kommunikáció a betegekkel, magas minőségű eszközpark, folyamatos fejlődés…”

Zemplényiné Berényi Klaudia fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

dr. Tóth Gábor

“Mi a Helvetic Clinics-nél sok rendelővel ellentétben nem arra törekszünk, hogy a leggyorsabbak legyünk. Minden páciensünkre annyi időt szentelünk, melyet az egyedi problémájának megoldása és igénye megkövetel, hogy a lehető legmagasabb komfortban érezze magát és a legjobb végeredményt kapjuk.”

Dr. Tóth Gábor fogorvos

Kiss Alexandra munkatárs Helvetic Clinics fogászat Budapest

“Jó elhelyezkedésű a klinika, a váró hangulata sem utolsó, hiszen világos, barátságos. A személyzet sokszor olyan helyzeteket is segít megoldani, ami nem feltétlenül köthető a fogászati kezeléshez.”

Kiss Alexandra ügyfélszolgálati munkatárs

Simon Nikolett

“Ami számomra az egyik legfontosabb, hogy szakmailag rátermett, támogató, következetes és nem utolsó sorban hiteles csapattal rendelkezünk! Hatékonyan tudunk együttműködni, segíteni egymást. Ezáltal egy olyan légkört tudunk megteremteni, ahol a pácienseink biztonságban, jó kezekben érezhetik magukat! A bizalom a sikeres együttműködes alapja.”

Simon Nikolett fogászati asszisztens, dentálhigiénikus