Első konzultáció

Egy fogászati konzultációval csak nyerhet

Egy személyes konzultációnak a Helvetic Clinicsben csak pozitív hozadéka lehet az Ön számára. A konzultáción való részvétel nem kötelezi arra, hogy az általunk javasolt kezelési tervet vagy árajánlatot elfogadja. Ezzel szemben értékes információkat kaphat a fogászati problémájáról és annak ideális megoldásáról.

Egy kiváló fogorvos és egy megbízható fogászati rendelő megtalálása azonban nem egyszerű feladat, hiszen számtalan kritériumnak kell megfelelnie:

 • megfelelő szakértelemmel és elméleti tudással kell rendelkeznie
 • komoly szakmai tapasztalattal és gyakorlattal kell rendelkeznie
 • türelmesnek, empatikusnak, de kellően határozottnak kell lennie
 • az általa elvégzett fogászati kezeléseknek kíméletesnek és fájdalommentesnek kell lennie
 • minőségi fogászati alapanyagokat kell használnia a kezelések során
 • rendelkeznie kell csúcstechnológiát alkalmazó fogtechnikai laboratóriumi kapcsolattal
 • érthetően el kell tudnia magyarázni a fogászati problémát és annak kezelését
 • megbízhatónak kell lennie, akire Ön mindig számíthat
 • rendelkeznie kell olyan eszközparkkal, amivel bármilyen fogászati kezelést el tud végezni
 • a kezelések árainak megfizethetőnek és arányosnak kell lennie a kapott fogorvosi szolgáltatás minőségével

Hozzon Ön is okos döntést

Ezeknek a kritériumoknak nem egyszerű megfelelni, mégis arra kell törekednie saját biztonsága érdekében, hogy minden fontos kérdésre választ kapjon, mielőtt fogorvost választ. Itt Önről, az Ön fogainak egészségéről van szó. Profitáljon Ön is több ezer elégedett magyar és európai páciensünkhöz hasonlóan egy személyes fogászati konzultációból, és legyen tudatos a fogászati beavatkozásait illetően:

 • megismerheti a Helvetic Clinics rendelőjének atmoszféráját
 • megismerheti a rendelőben dolgozó munkatársak kedvességét, empátiáját, türelmét és odafigyelését
 • személyes tapasztalatokat szerezhet a rendelőben dolgozó fogszakorvosok szakmai felkészültéségéről, érthető és empatikus kommunikációjáról és kíméletes kezelési módszereiről

Amit a Helvetic Clinicsről tudnia érdemes

Ön komoly döntés előtt áll. Felelősségteljes döntést kell hoznia abban a kérdésben, hogy fogászati problémájával a számtalan lehetőség közül melyik fogászati rendelőnek szavazzon bizalmat, és hova menjen el egy személyes konzultációra.  Ebben szeretnénk Önnek segíteni néhány olyan érv felsorolásával, melyet pácienseink osztottak meg velünk:

 • a rendelő a belváros kellős közepén van, így azt nagyon könnyű megközelíteni tömegközlekedéssel és autóval egyaránt
 • a rendelő új, korszerű, jól felszerelt, kényelmes és kellemes hangulatú
 • a recepciós munkatársak kedvesek, mosolygósak és segítőkészek
 • az orvosok türelmesek, figyelmesek és támogatóak, szakmailag kompetensek, hozzáértők, érthetően kommunikálnak a páciensekkel, figyelembe veszik a páciensek egyedi igényeit és elképzeléseit
 • korszerű és az emberi szervezetet maximálisan kímélő digitális diagnosztikai eszközök segítségével dolgoznak a megfelelő diagnózis felállításában
 • írásos kezelési tervet és pontos árajánlatot készítenek a fogászati problémák legfegfelelőbb megoldásáról
 • az árak tökéletesen arányban vannak az elvégzett fogászati beavatkozások minőségével

Ha ezek az érvek meggyőzték Önt, akkor jöhet a konzultáció. De ott mi fog történni?

Ezt történik Önnel egy személyes konzultáció során

Egy személyes konzultáció a Helvetic Clinicsben nem csak amiatt kiváló lehetőség az Ön számára, mert pontos és szakértő választ kaphat fogászati problémájával kapcsolatos minden kérdésre, de azért is, mert megismerheti a rendelői környezetet és kezelőorvosát.

A fogászati konzultáción való részvétel megszüntetni a bizonytalanságot. Ez az első és legfontosabb lépés, amit Ön a megoldás érdekében tehet.

A személyes konzultáció egy egyszerű folyamat:

 1. Érkezés és rövid adminisztráció

Amikor megérkezik az előre egyeztetett időpontban a Helvetic Clinicsbe, akkor egy rövid adminisztrációs folyamat keretében recepciós kolléganőink két formanyomtatvány kitöltésére kérik majd Önt: az anamnézis lap és a GDPR nyilatkozat. Az anamnézis lap célja, hogy konzultáló orvosa minden olyan információt megkapjon az egészségi állapotáról, amely befolyásolhatja fogászati kezelését. A GDPR nyilatkozat pedig egy törvényi kötelezettség, amely személyes adatainak kezeléséről informálja, és ezekkel kapcsolatosan kér hozzájárulásokat Öntől. A két formanyomtatvány kitöltése mindössze 5- 6 percet vesz igénybe.

 1. A probléma megbeszélése konzultáló orvosával

A személyes adatai bekerülnek a zárt  számítógépes rendszerünkben. Ezt követően megismerkedik kezelőorvosával, akivel részletesen megbeszélheti tüneteit és fogászati problémáit. Felteheti kérdéseit, megismerheti lehetőségeit.

 1. Digitális diagnosztika

Amennyiben kezelőorvosa a pontos diagnózis felállításához szükségesnek tartja, akkor Önnel egyetértésben készítünk egy 3D CBCT vagy panoráma röntgenfelvétel. Ezek alapján kezelőorvosa egyértelmű képet kap fogainak aktuális állapotáról. A mindenre kiterjedő digitális diagnosztika különösen fontos implantátum beültetés, csontpótló beavatkozások, szájsebészeti beavatkozások, fogágybetegségek kezelése, gyökérkezelések vagy góckutatás esetén.

 1. Szakorvosi vizsgálat

A digitális diagnosztikai felvételek azonban nem helyettesíthetik az emberi tudást, szakértelmet és tapasztalatot, csak támogathatják azt. A konzultáció tehát egy szakorvosi vizsgálattal folytatódik. Ennek célja, hogy Ön és kezelőorvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon arról, hogy milyen fogászati problémákkal kell szembenéznie, mi a problémák ideális megoldása és hogyan lehet azokat az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodva orvosolni. A Helvetic Clinics filozófiájának megfelelően számunkra az is nagyon fontos, hogy a konzultáció során az orvos-páciens kapcsolaton túl egy bizalmon alapuló, minőségi emberi kapcsolat is létrejöjjön, hogy Ön maximálisan bízni tudjon kezelőorvosában.

 1. A diagnózis felállítása

A digitális diagnosztikának és szakorvosi konzultációnak köszönhetően kezelőorvosának már elegendő információja van ahhoz, hogy felállítsa a precíz diagnózist, és ezt érthető nyelven ismertesse Önnel.  A diagnózis felállításánál a konzultáló orvosa figyelembe veszi egyedi elképzeléseit és igényeit is.

 1. A kezelési terv elkészítése

A diagnózis és a személyes konzultáció végeredménye egy írásba foglalt kezelési terv, amely a korszerű számítógépes rendszerünk segítségével történik. Ez egy fontos dokumentum az Ön számára, mert ebből pontosan kiderül, hogy milyen kezelésekre lesz szüksége fogászati problémájának megoldására, és azt is, hogy a kezeléssorozat milyen hosszú ideig fog tartani.

 1. Árajánlat készítése

Az Ön által ideálisnak tartott kezelési terv alapján készül egy írásos árajánlat, amely magában foglalja, hogy a teljes kezelés, illetve az egyes alkalmak pontosan mennyibe fognak Önnek kerülni. A kezelés költségei így teljes mértékben áttekinthetők és követhetők lesznek az Ön számára. Kezelési tervét és árajánlatát természetesen részletesen megbeszélheti kezelőorvosával, aki örömmel válaszol minden felmerülő kérdésére.

Egy személyes konzultáció az első és legfontosabb lépés, amelyet megtehet fogászati problémájának megoldása érdekében.  Látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra, és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Fogászati konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!