Több mint egy papír

Biztonságérzet

Az írásos garancia egy erős jogi védelem az Ön számára egy nem várt esemény bekövetkeztekor. Mivel rendelőnkben a reklamációs esetek száma elhanyagolható, ezért ez a Helvetic Clinics esetében sokkal többet is jelent. Azt a fajta megnyugtató érzést, hogy a nálunk elvégzett fogászati beavatkozások után ugyanazzal a problémával már nem kell foglalkoznia, mert tartós, stabil, esztétikus és hosszú távú megoldást kap tőlünk.

Egy fogászati beavatkozás minden esetben bizonytalansággal tölt el mindenkit, hiszen nem tudjuk, hogy pontosan mi a bajunk, nem tudjuk, hogy mi arra a megnyugtató megoldás, és azt sem, hogy kezelőorvosunk rendelkezik-e kellő kompetenciával a probléma orvoslásához, ez így is van rendjén. A Helvetic Clinics rendelőjében kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink biztonságérzetére, arra, hogy a fogászati kezelés teljes ideje alatt és azt követően is azt érezzék, hogy ha arra szükség van, akkor számíthatnak a rendelőre, számíthatnak a segítségünkre.

Az írásos garancia, amelyben felelősséget vállalunk szakmai munkánkért

Az Ön biztonságát nem csak az általunk kiadott garanciajegy garantálja, sokkal fontosabb ennél a hozzáállásunk. Négy nyomós oka is van annak, hogy miért tudunk és akarunk felelősséggel garanciát vállalni munkánkért:

  1. A garanciális eseteink minimális száma: magabiztosságunk első és legfontosabb forrása nem más, minthogy a rendelőnkben elvégzett nagy számú beavatkozás mindössze 0,6%-a jelentkezik garanciális problémaként. Igen, természetesen mi sem vagyunk tökéletesek és tévedhetetlenek, de mindent megteszünk azért, hogy ez a szám az elmúlt 12 évhez hasonlóan a lehető legalacsonyabb legyen.
  2. A fogorvosok szakmai képességeinek fejlesztése: a Helvetic Clinicsben dolgozó fogorvosok szakmai magabiztosságát annak köszönhetik, hogy tudásukat folyamatosan fejlesztik nem csupán nemzetközi fórumokon és konferenciákon, de rendszeres belső szakmai képzéseinken is, ahová országosan elismert szakértőket hívunk meg a fogászat különböző szakterületeiről.
  1. Az európai minőségű fogászati alapanyagok használata: a szakértelem és a hozzáértés nem minden esetben elegendő. A Helvetic Clinicsben arra is odafigyelünk, hogy ma elérhető legkorszerűbb fogászati alapanyagokat használjuk fel az Ön kezeléséhez. Nem csak arról van szó, hogy ezek az anyagok megfelelnek Európa legszigorúbb szakmai sztenderdjeinek, de arról is, hogy ezek a kiváló alapanyagok tartós és esztétikus kezelések elvégzését teszik lehetővé.
  2. A csúcstechnológiával felszerelt fogtechnikai laboratórium: ha megvan a szakértelem és megvannak hozzá a minőségi fogászati alapanyagok, akkor már csak egy jól felszerelt fogtechnika laboratóriumra van szükség. Ez a Helvetic Clinicsben szintén elérhető, mégpedig egy szinttel fogászat felett. Ráadásul ez a laboratórium a ma elérhető legfejlettebb CAD/CAM technológiával felszerelt, ami garantálja a kiváló minőségű fogművek készítését.

Ha szeretné egy biztonságos környezetben elvégeztetni a fogászati beavatkozását, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjébe!