A fogorvos választás nem könnyű. Miért válassza a Helvetic Clinicset?

A fogorvos választás nem könnyű. Mosolygó páciensünk a Helvetic Clinicset választotta?

Fogorvosaink többet nyújtanak egy egyszerű kezelésnél

Azon fogászati rendelők közé tartozunk, ahol a fogorvos többet nyújt egy egyszerű fogászati kezelésnél. Olyan egészségmegőrző partnere szeretnénk lenni Önnek és családjának, akihez bármilyen fogászati problémával fordulhat akár egy életcikluson át! Számíthat arra, hogy szakembereink mindent megtesznek fogainak hosszú távú egészségéért, mert ez a közös érdekünk.

A stabilitás, mint érték

Az nem akkora érdem, ha egy rendelő már több, mint 12 éve működik. Ez csak egy állapot. Az azonban már biztató érték, ha fogorvosainknak hála az elégedett páciensek száma évről évre nő.  A Helvetic Clinicsben pontosan ez történik. Magyarország és Európa minden pontjáról érkeznek hozzánk páciensek, mert tudják, hogy fogászati rendelőnk stabil működésének és folyamatos fejlődésének köszönhetően mi 10 vagy 20 év múlva is itt leszünk, és állunk pácienseink rendelkezésére.

Fogorvos kollégák, munkatársak a Helvetic Clinicsben

Ha fogorvosra van szüksége, kezdje ezzel

Egy fogászati probléma megjelenésekor a legfontosabb kérdés az, hogyan induljunk el a megoldás útján. Hajlamosak vagyunk arra, hogy halogassuk ezt a döntést, azonban ezzel komoly kockázatnak tesszük ki fogaink egészségét.  Egy fogorvos specialista által időben feltárt fogászati probléma számtalan kellemetlenségtől és jelentős költségtől menthet meg minket. Tudjuk tehát, hogy lépni kell, de mit?!

Fogorvos munka közben a Helvetic Clinicsben

Tiszta képet kell kapnia fogászati problémájáról, fogorvosaink segítenek

Ez a legfontosabb ebben a pillanatban. Mi magunk is találgathatunk, vagy megkérdezhetjük ismerőseinket, de ez nem feltétlen visz közelebb minket a megoldáshoz. Ebben a helyzetben egy hozzáértő és nagy gyakorlattal rendelkező fogorvos szakember véleményére van szükségünk. Erre a legjobb módszer a fogászati rendelőben tett látogatás, egy személyes konzultáció, amely segít a tényleges fogászati problémák feltárásában, és megoldást is javasol annak kezelésére. Ennek a látogatásnak ráadásul még nincs is kockázata, hiszen Önnek nem kell elköteleznie magát a konzultációt követően.

Egy fogorvos kollégánkkal folytatott személyes konzultációnak számtalan előnye van, amely segítséget nyújt Önnek a megoldáshoz vezető út megtalálásában:

 • megismerheti egy rendelő környezetét
 • benyomást szerezhet jövőbeni fogorvosának szakmai felkészültségéről és kommunikációjának minőségéről
 • megtudhatja, milyen fogászati probléma áll a tünetei hátterében, és annak mi lenne az ideális megoldása
 • információt szerezhet arról, hogy mennyi idő alatt orvosolható problémája, és hány alkalommal kell ez idő alatt visszatérnie a rendelőbe a beavatkozások elvégzéséhez
 • pontos információt kaphat arról, hogy mennyibe fog kerülni a fogászati problémáinak kezelése

Érdemes tehát ezt az első és legfontosabb lépést megtennie. De hogyan válassza ki a megfelelő rendelőt, fogorvost?

Csak amire valóban szüksége van

Mi azzal szeretnénk komfortos környezetet teremteni az Ön számára, hogy fogorvosaink kizárólag az egyedi igényeihez igazodó kezelésekre tesznek javaslatot, és csak azt foglalják kezelési tervbe, amire valóban szüksége van fogászati problémájának sikeres megoldásához. A Helvetic Clinics esetében ez igazán egyszerű, hiszen ez a törekvés tökéletes összhangban van a céljainkkal. Célunk nem az, hogy egyszer eljöjjön hozzánk és azután soha többé ne találkozzunk, mert Önben kétségek merültek fel. Kétségek azzal kapcsolatban, hogy valóban azt és csakis azt kapta, amire tényleg szüksége volt fogászati problémájának sikeres megoldásához.

A módszerünk egyszerű:

 1. korszerű digitális diagnosztikai eszközök és fogorvosi vizsgálat segítésével feltárjuk, mi az Ön valós fogászati problémája (diagnosztika)
 2. ezt megbeszéljük Önnel úgy, hogy annak minden részlete érthető legyen, hiszen megalapozott döntést kell majd hoznia a kezelésről
 3. ha már ismerjük a valós problémát, akkor ismertetjük a megoldási lehetőségeket, hogy el tudja dönteni, melyik az a megoldás, amely minden szempontból ideális az Ön számára (terápiás javaslatok)
 4. az Ön által választott megoldásról kezelőorvosa részletesen tájékoztatja:
  • milyen kezelésekre lesz szüksége a teljes kezelési folyamat sikeres végrehajtásához?
  • hány alkalommal kell eljönnie a rendelőbe?
  • meddig fog tartani a kezelés?
  • mennyibe fog az kerülni?

Minderről természetesen születik egy írásos, grafikusan ábrázolt kezelési terv és árajánlat is. A mi rendelőnkben minden döntés az Ön kezében van. Mi csupán orvos-szakmai támogatást nyújtunk ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhasson. Ha kérdései vagy kétségei vannak, akkor örömmel és készségesen megválaszoljuk azokat. Kérdezzen tőlünk bátran, mert ez mindkettőnk érdeke, hiszen tudnia kell, hogy amit mi javaslunk Önnek, azt miért tesszük.

Fogorvos az a szakember aki megmenti fogait

Ezért járnak fogorvosainkhoz pácienseink

Távol álljon tőlünk, hogy az öndícséret bűnébe essünk. Szeretnénk, ha rendelőnk szolgáltatásának minőségét Ön ítélné meg, és mondana arról véleményt. Természtesen mi is fejlődni szeretnénk, így megkérdeztük pácienseinket, mi az, amit a legjobban kedvelnek bennünk, és mi az, amiben még fejlődnünk kell.

Összegyűjtöttük ezeket a visszajelzéseket és kategóriákba rendeztük azokat, hátha ezek a szempontok Önnek is értéket jelentnek.

Pácienseink visszajelzései rendelőnkkel, fogorvosainkkal kapcsolatban:

Helyszín: a belvárosi helyszín (Révay utca 12.) nagyon jól megközelíthető, hiszen a rendelő a Deák tértől gyalogló távolságban van, így mindhárom Metróval (M1, M2, M3), illetve számtalan tömegközlekedési eszközzel is elérhető.

Rendelő: a rendelőt pácienseink újnak, modernnek, építészetileg stílusosnak ítélték meg. Különösen elnyerte a tetszésüket az, hogy a páciens váróban az eget kémlelhetik a fejük felett az üvegtetőn keresztül.

Recepció: a recepció a páciensek döntő többsége szerint tágas és szellős, sok a szabad tér és pácienseink kifejezetten kedvelik a recepció melletti kertet.

Kezelőhelyiség: a Helvetic Clinicsben működő 12 fogászati kezelőhelyiséget megfelelő méretűnek, jól felszereltnek és kényelmesnek ítélik meg a pácienseink.

Recepciósok: recepciós kollégáinkat a páciensek döntő többsége segítőkésznek, mosolygósnak és támogatónak találja.

Fogorvosok: fogorvos kollégáinkat pácienseink döntő többsége felkészültnek, perfekcionistának tartja, akik bizalmat és magabiztosságot sugároznak, és megfelelően kommunikálnak.

Asszisztensek: az asszisztens kollégáinkat együttműködőnek, segítőkésznek és szakmailag felkészültnek ítélik meg a páciensek.

Ez azonban mit sem számít, hiszen ezek mások véleményei. Jöjjön el hozzánk, ítélje meg és tapasztalja meg azt a biztonságot Ön is, amit egy fogorvos Budapest belvárosában nyújtani tud. Látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra, és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat! Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!