Alapvető értékeink

Stabilitás

A rendelő hosszú távú stabilitása közös célunk. Hiszen Önnek nem csak arra van szüksége, hogy egyszeri alkalommal orvosoljuk fogászati problémáját, hanem arra is, hogy minden esetben az Ön rendelkezésére álljunk, amikor csak szüksége van ránk.

Már egy évtizede szolgáljuk hűségesen pácienseinket és azt tervezzük, hogy ez így lesz a következő évtizedekben is. Az a célunk, hogy a Helvetic Clinics a fogászati klinikák új generációjaként a stabilitás szimbólumává váljon Budapesten.

Megbízhatóság

Napjainkra a megbízhatóság igazi társadalmi hiánycikké vált. Ezzel a trenddel szeretnénk szembe menni azzal, hogy fogorvos kollégáinkra bátran számíthat fogászati problémája megnyugtató megoldásában. Nem titkoljuk, mi hosszú távra tervezünk Önnel. Szeretnénk, ha megbízható partnerei lehetnénk aktuális és jövőbeni fogászati problémáinak sikeres megoldásában.

Amennyiben elégedett a tőlünk kapott szolgáltatások minőségével, akkor környezetét is hozza magával.  Az Ön lojalitásáért hajlandóak vagyunk keményen megdolgozni, mert számunkra ez az egyik legfontosabb érték.

Letisztultság

Nem szeretjük a fölösleges köröket. Sallangmentesen szeretünk dolgozni és csakis azt adni Önnek, amire valóban szüksége van, akkor amikor szeretné és pontosan úgy, ahogyan azt elképzelte amennyiben szakmailag ez az Ön érdekeit szolgálja.

A tiszta és őszinte kommunikációban hiszünk, hiszen ezt már sikerrel leteszteltük több mint 7200 elégedett páciensünkön.

Ha az Ön számára is fontos, hogy a kezelése egyszerű és kiszámítható legyen, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!