Felelősséggel, ahogyan azt Ön elvárja

A Helvetic Clinics fogorvosai, fogszakorvosai és specialistái szakmai munkájukat felelősséggel végzik. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy a nálunk végzett fogászati beavatkozásokra írásos garanciát adunk. Ha tehát a kezelés után bármilyen nem várt esemény történik, akkor Ön mindenben számíthat ránk és garanciális kezeléseinkre. Ennél még többet is adunk.

Felelősséggel a fogászati beavatkozás minden egyes lépésénél

  • Felelősségteljes diagnosztika

A Helvetic Clinicsben működő digitális diagnosztikai eszközpark lehetővé teszi, hogy az emberi szervezetet kímélő módon készítsünk Önről olyan 3D CBCT vagy röntgen felvételeket, melyek alkalmasak fogászati problémájának teljes körű feltérképezésére. A mi felelősségünk abban rejlik, hogy kellő szakértelemmel „olvassunk” ezekben a felvételekben és megtaláljunk minden problémát. Ebben segítségünkre van az a szakmai gyakorlat, amit több ezer ilyen felvétel elemzése során szereztek fogorvosaink.

  • Felelősségteljes vizsgálat

A diagnosztikai eredmények önmagukban még nem elegendők egy felelősségteljes kezelési terv felállításához. Ehhez még szükség van egy szintén nagy gyakorlatot igénylő szakorvosi vizsgálatra is, amely a felvételeken nem észlelhető problémákat is feltárja. A sikeres vizsgálat elvégzésében szintén nagy jelentősége van a gyakorlatnak.

  • Felelősségteljes diagnózis felállítás

A felvételek elemzését és a fizikai vizsgálatot követően kezelőorvosának fel kell állítania a diagnózist, mely talán a legfontosabb része egy személyes konzultációnak. Hiszen itt derül fény arra, hogy pontosan mi az Ön fogászati problémája. Az igazi felelősség abba rejlik, hogy a diagnózis feltárja az egymással összefüggő komplex problémákat is, hogy megalapozott  kezelési terv születhessen.

  • Felelősségteljes kezelési terv készítés

A pontos diagnózist követően a kezelési terv elkészítésének fontos pontja, hogy az ne csak a szakmai szempontokat tartsa szem előtt (természetesen ez az elsődleges), hanem vegye figyelembe az Ön egyedi elképzeléseit, igényeit és lehetőségeit is. Ezen túlmenően természetesen azt is, hogy Önnek be kell illesztenie a teljes kezelési folyamatot életkörülményeibe.

  • Felelősségteljes árajánlat készítés

Az árajánlat készítésekor a mi felelősségünk az, hogy abban kizárólag olyan kezelések szerepeljenek, amelyekre valóban szüksége van és az megadja a lehetőségét fogászati problémájának ideális megoldására. Se több, se kevesebb. Erre vállalunk felelősséget.

Ha a fogorvosától felelősségteljes munkát vár el, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra és ismerje meg a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árainkat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!