Rólunk mondták

Jacques (FR)

"A recepcióstól a sebészig mind nagyon jó szakemberek. A személyzet nagyon komoly, alapos, megbízható."

Monika (DE)

"A teljes fogazatot helyreállították. Egyszerűen csak szuper. A klinika oldaláról semmi sincs, amit jobban lehetne csinálni. A gondoskodás szuper! A fogorvosok művészek"

Stella (DE)

"Szuper rendelő nagyon barátságos munkatársakkal. Le voltam nyűgözve… Mindig szívesen térek vissza. Nagy köszönet az egész csapatnak… U.i.:Különleges, hogy a csapat már több mint 2 éve ugyanaz!!"

Heinz (DE)

"Az egész csapat szuper munkát végez. Minden egyes kezelésem közben tökéletes gondoskodásban volt részem. A tanácsadás mindig nagyon jó volt és számomra érthető. A kezelések mindig tökéletesek és nagyon professzionálisak voltak. A klinikát bármikor tudom ajánlani."

Monique (FR)

"Nagyon elégedett vagyok a fogászati kezeléssel, melyet egy igen figyelmes személyzettől kaptam, annak ellenére, hogy 2 hónap után 2 inlay-em is letört. A mindenre kiterjedő garancia értelmében, a klinika teljes egészében térítette a repülőjegy, a szállás és a javítás költségeit is. Férjem, akinek bonyolultabb kezelésre volt szüksége, mint nekem, nagyon elégedett az elért eredménnyel, illetve a klinika által nyújtott garanciával. Valóban az volt az érzése, hogy végre megtalálta a hatékony és a fogászati problmáihoz igazán hozzáértő fogorvost. Tehát: Nincs többet fogfájás!! Gratulálok a klinika egész csapatának!"

Dieter (DE)

"A teljes csapat nagyon kompetens, előzékeny és barátságos. Nagyon jól kezelve éreztem magam. Az elvárásaimat túlszárnyalták! Az Önök páciense a további jövőben is!"

Marlies (DE)

"A kezelésekkel, amelyek több mint egy évig tartottak, több mint elégedett vagyok. Az optikai eredmény szuper. Az orvosi szakkompetencia nagyon jó kezelésekkel magas szinten van, az anyagok minősége is nagyon jó. Implantátumok fair árakon! A hangulat a klinikán nagyon nyugodt és barátságos minden munkatárs részéről. A tolmácsolás szuper és nagyon hasznos. Nagy bizalmam van a klinika és a munkatársakkal szemben… Szivélyesen köszönöm mindannyiótoknak, amiért ennyire jól éreztem magam!"

Veronica (FR)

"Már a második utazásom, és továbbra is megbízható a színvonal. Ezenfelül mind a klinika, mind a hotel személyzete, a vendégekkel és páciensekkel, nagyon kedves és segítőkész!"

Luc (FR)

"Fantasztikus! Már boldogan jövök a fogorvoshoz! Franciául nagyon jól beszélő figyelmes csapat, kivételesen jó hotel, nagyon kedves személyzettel. A klinika, melynek elhelyezkedése zseniális csak olyan kezelést ajánl, melyre igazából szükség van. Kivételes tapasztalatot szereztem, ebben a nagyon tiszta városban, Budapesten, ahol biztonságban érezhettem magam. Köszönöm mindenkinek!”

Veronique (BE)

"Szuper boldog vagyok az eredménnyel... minden tökéletes volt... meleg fogadtatás... kifogástalan higiénia... a kezelés minden szintjén jó szakemberek... köszönöm a kezelőorvosomnak... köszönöm mindenkinek... nagyon jó hangulatú a város!"

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»