Kapcsolat

Telefon +36 1 690 1304

Email: [email protected]

Cím: 1065 Budapest, Révay utca 12 (12 Revay Hotel)

Nyitvatartás: H-P 8:00-19:00

Számunkra az a legnagyobb öröm, ha Ön megtisztel minket a bizalmával. Ennek legegyszerűbb módja, ha ellátogat a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra, amely költség- és kockázatmentes. Szánjon 40 percet arra, hogy részletes képet kapjon fogainak aktuális állapotáról, az esetleges fogászati problémáiról és azok sikeres megoldásáról. Tegye meg az első és legfontosabb lépést!

Információs vonal és konzultációs időpont kérés

Ha szeretne megnyugtató megoldást találni fogászati problémájára, akkor kérjen egy konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon! Ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 16 fős orvosi team megfelelő konzultáló orvosának, valamint az Önnek alkalmas konzultációs időpont kiválasztásában egyaránt.

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni velünk, akkor írjon az [email protected] e-mail címre!

Online időpontkérés

Ha szeretne online időpontot foglalni, akkor kérem töltse ki ezt az űrlapot:

  Visszahívás kérés:

  Kapcsolat

  Belvárosi rendelőnk megközelíthetősége

  A Helvetic Clinics rendelője Budapest belvárosában helyezkedik el a Bazilikával szemben, a Révay utca 12 szám alatt, a „12 Revay Hotel” szálloda épületében.

  A rendelő tömegközlekedéssel közelíthető meg a legkönnyebben, hiszen a Deák téri metrómegállótól mindössze 5 percnyi sétára található. A sárga M1-es metróvonalról (kisföldalatti) a Bajcsy-Zsilinszky utcai megállónál kell leszállni, ahonnan már csak két perc sétaút.

  A 9-es busz a Révay utca bejáratánál áll meg.

  Az autóval érkezők a rendelő közvetlen közelében tudnak parkolni a Révay utcában, azonban a parkolás itt fizetős minden munkanap 8:30 és 20 óra között.