Kapcsolat, elérhetőség - Helvetic Clinics fogászati intézmény

Kapcsolat

Számunkra az a legnagyobb öröm, ha Ön megtisztel minket a bizalmával. Ennek leghasznosabb módja, ha ellátogat a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra, amely költség- és kockázatmentes. Szánjon 40 percet arra, hogy részletes képet kapjon fogainak aktuális állapotáról, az esetleges fogászati problémáiról és azok sikeres megoldásáról. Tegye meg az első és legfontosabb lépést …

Információs vonal és konzultációs időpont kérés

Ha szeretne megnyugtató megoldást találni fogászati problémájára, akkor kérjen egy konzultációs időpontot a +36 (1) 690 13 04-es telefon számon. Ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére a megfelelő konzultáló orvos kiválasztásában 16 fős orvosi csapatunkból és az Önnek alkalmas konzultációs időpont kiválasztásában.

Ha e-mailben szeretne kapcsolatba lépni velünk, akkor írjon az info@helvetic-clinics.hu e-mail címre.

Online időpontkérés

Ha szeretne online időpontot foglalni, akkor kérem töltse ezt az űrlapot:

Visszahívás kérés:

Kapcsolat

Belvárosi rendelőnk megközelíthetősége

A Helvetic Clinics rendelője Budapest szívében helyezkedik el a Bazilikával szemben, a Révay utca 12 szám alatt a „12 Revay Hotel” szálloda épületében.

A rendelő tömegközlekedéssel közelíthető meg a legkönnyebben, hiszen a Deák téri metrómegállótól 5 percnyi sétára található. A sárga 1-es metróvonaláról a Bajcsy-Zsilinszky utcai megállónál kell leszállni. Innen csak két perc sétaút.

A 9-es busz a Révay utca bejáratánál áll meg.

Az autóval érkezők a rendelő közvetlen közelében tudnak parkolni a Révay utcában, azonban a parkolás itt fizetős.  (Javasol térkép csatolása)