PRF jelentése

A PRF vagy Platelet Rich Fibrin (vérlemezkében gazdag fibrin) kezelés a sebgyógyulás segítésének legkorszerűbb és leghatásosabb módja, ami a vérben található növekedési faktorok, továbbá más, a sebgyógyulást elősegítő alkotóelemek koncentrált felhasználásán alapul. Technikáját 2001-ben dolgozta ki Dr. Joseph Choukroun.

PRF kezelés menete

PRF kezelés használható a szájsebészet területén végzett beavatkozások során, úgy mint a csontpótlás, arcüreg emelés, implantáció elvégzésekor. A kezelés elején a pácienstől vénás vért veszünk, amit véralvadásgátló, valamint egyéb segédanyag hozzáadása nélkül egy speciális centrifugába helyezünk. Centrifugálást követően egy komplex bioanyaghoz jutunk, ami nagy koncentrációban tartalmaz több, a sebgyógyulás folyamatát elősegítő alkotóelemet (vérlemezkék, fehérvérsejtek, növekedési faktorok, citokinek, fibrin). Membrán (A-PRF) vagy folyadék (S-PRF) formájában önállóan, továbbá csontpótló készítményekkel kombinálva is azonnal felhasználható.

PRF kezelés előnyei

PRF kezelés előnyei

Ez a 100%-ig saját bioanyag komplex:

  • sikeresen segíti elő a sebgyógyulást,
  • gyorsítja a szöveti regenerációt,
  • fokozza a csontosodást,
  • eltávolított fog helyére behelyezve minimalizálja a későbbi csontfelszívódást,
  • mérsékeli a műtétet követő fájdalmat.

PRF kezelés ára

A prf kezelés ár szempontjából is mérlegelendő. A különböző PRF típus árak az oldal alján megtalálhatók, vagy a fogászati árak oldalon is olvashatók.

A szájsebészeti beavatkozások gyógyulásának meggyorsításához és megkönnyítéséhez használt PRF már kezelés elérhető klinikánkon. Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 690 1304-es telefonszámon, és tudjon meg többet a PRF eljárás előnyeiről szájsebész kollégáinktól!

Áraink

85.000 HUF

PRF - Sebgyógyulást elősegítő vérlemezkében gazdag fibrin kezelés

Orvosaink