Egy fogászati konzultáció, amivel csak nyerhet

 

Egy személyes fogászati konzultáció a Helvetic Clinicsben csak pozitív eredménnyel zárulhat az Ön számára. A konzultáción való részvétel nem kötelezi arra, hogy az általunk javasolt kezelési tervet vagy árajánlatot elfogadja. Ezzel szemben értékes információkat kaphat a fogászati problémájáról és annak ideális megoldásáról. Ez az információ az első egyben legfontosabb lépés a probléma megoldásához vezető úton.

 

A személyes fogászati konzultáció előnyei

 

Milyen előnyei lehetnek annak, amennyiben ellátogat egy személyes konzultációra a Helvetic Clinicsbe?

  • megismerheti rendelőnk kellemes atmoszféráját;
  • megismerheti a rendelőnkben dolgozó munkatársak kedvességét, empátiáját, türelmét és odafigyelését;
  • személyes tapasztalatokat szerezhet a rendelőnkben dolgozó fogszakorvosok szakmai felkészültségéről;
  • megtudhatja milyen beavatkozásokra van szüksége a fogászati problémáinak megoldásához;
  • minderről egy teljes, írásos kezelési terv készül, melyet részleteiben elmagyaráznak Önnek;

Fogászati konzultáció menete

 

A fogászati konzultáció megszüntetni a bizonytalanságot. Ez az első és legfontosabb lépés, amit Ön a problémája sikeres megoldásának érdekében tehet.

Fogászati konzultáció, váró

1. lépés: érkezés a rendelőbe, rövid adminisztráció

Amikor megérkezik az előre egyeztetett időpontban a Helvetic Clinicsbe, egy rövid adminisztrációs folyamat keretében recepciós kolléganőink két formanyomtatvány (anamnézis lap és a GDPR nyilatkozat) kitöltésére kérik majd Önt. Az anamnézis lap célja, hogy konzultáló fogorvosa minden olyan információt megkapjon az Ön egészségi állapotával kapcsolatban, ami befolyásolhatja fogászati kezelését. A GDPR nyilatkozat pedig egy törvényi kötelezettség, ami személyes adatainak kezeléséről informálja, és ezekkel kapcsolatban kér hozzájárulásokat Öntől. A két formanyomtatvány kitöltése mindössze 5-6 percet vesz igénybe.

Fogászati konzultáció

2. lépés: probléma megbeszélése fogorvos kollégáinkkal, szájvizsgálat

Az adminisztrációs lépéseket követően megismerkedik kezelőorvosával, akivel részletesen megbeszélheti tüneteit és fogászati problémáit. Felteheti kérdéseit, megismerheti lehetőségeit. Specialistánk megvizsgálja és szóban átbeszéli Önnel a vizsgálat eredményét és a szükséges beavatkozásokat, illetve szükség esetén javaslatot tesz röntgen felvételek készítésére.

Fogászati röntgen konzultáció során

3. lépés: digitális diagnosztika

Amennyiben kezelőorvosa a pontos diagnózis felállításához szükségesnek tartja, akkor Önnel egyetértésben készítünk egy 3D CBCT vagy panoráma röntgenfelvételt. Ezek alapján kezelőorvosa egyértelmű képet kap fogainak aktuális állapotáról. A mindenre kiterjedő digitális diagnosztika különösen fontos implantátum beültetés, csontpótló beavatkozások, szájsebészeti beavatkozások, fogágybetegségek kezelése, gyökérkezelések vagy góckutatás esetén.

Fogászati konzílium

4. lépés: röntgen leletek kiértékelése, szakorvosi vizsgálat folytatása

A digitális diagnosztikai felvételek nem helyettesíthetik az emberi tudást, szakértelmet és tapasztalatot, csak támogathatják azt. A fogászati konzultáció tehát a leletek kiértékelésével folytatódik. Ennek célja, hogy Ön és kezelőorvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon arról, hogy milyen fogászati problémákkal kell szembenéznie, mi a problémák ideális megoldása és hogyan lehet azokat az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodva orvosolni. A diagnózis felállítása során a konzultáló orvosa természetesen figyelembe veszi egyedi elképzeléseit és igényeit is.

A Helvetic Clinics filozófiájának megfelelően számunkra az is nagyon fontos, hogy a konzultáció során az orvos-páciens kapcsolaton túl egy bizalmon alapuló, minőségi emberi kapcsolat is létrejöjjön, hogy Ön maximálisan bízni tudjon kezelőorvosában.

Fogászati garancia

5. lépés: kezelési terv/árajánlat elkészítése

A személyes fogászati konzultáció végeredménye egy írásba foglalt kezelési terv garanciával. Ez fontos dokumentum, mert ebből pontosan kiderül, hogy milyen kezelésekre lesz szüksége fogászati problémájának megoldására, illetve az is, hogy a kezeléssorozat milyen hosszú ideig fog tartani. A kezelési terv része egy írásos árajánlat is, amely magában foglalja, hogy a teljes kezelés, illetve az egyes alkalmak pontosan mennyibe fognak Önnek kerülni. A kezelés költségei így teljes mértékben áttekinthetők és követhetőek lesznek az Ön számára. Az elkészült kezelési tervét természetesen részletesen megbeszélheti kezelőorvosával, páciens koordinátorával, akik örömmel válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

GYIK - Gyakori kérdések a konultációval kapcsolatban

A konzultációra éhgyomorral kell érkeznem?

Sem a fogászati konzultáció, sem pedig a fogászati kezelés nem követeli meg, hogy éhgyomorral érkezzünk. Fogászati kezelések előtt kifejezetten javasolt a normális étkezés a vércukorszint szintentartása miatt.

Vigyek régi röntgenfelvételt konzultációra?

A régi diagnosztikus felvételek fontosak lehetnek, így kérjük amennyiben rendelkezik ilyen felvétellel, azt hozza magával!

Helvetic Clinics vélemények

Eszter H.

Elképesztően profi csapat! Szakmailag tökéletesen felkészültek, empátiából, “emberségből” IS csillagos ötös! Jártam már más fogászati klinikákon- de itt a “22-dik” (igen, ez nem is a 21-dikben megszokott!) század felszereltségével és a legprofibb, legkedvesebb emberekkel találkoztam! Szívből ajánlottam családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek eddig is és ezután is! Miattuk már nem félek a Fogtündértől ? ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Eszter H. értékelése logo

Evelin

Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg annak, aki nem szeretne 2-3 hónapos időpontra várni. Mindenki nagyon kedves, segítőkész. Ha bármi fog bajom lesz a közeljövőben, csak is hozzájuk! Ajánlani tudom!?

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Evelin Értékelése logo

István

„Minden szakember 100%-ban nyújtja mindazt, amit az ember elvárhat egy magán klinikától! Már a recepción egy teljesen profi csapat fogadja az embert! Az orvosok pedig maximálisan paciens orientáltak! Nekem minden problémámat maximálisan megoldották és meg is fognak oldani! Az egyetlen hely, melyben a bizalmam töretlen és az egyetlen hely, ahol nem félek a fogorvostól! Köszönök nekik mindent!" ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
M. István értékelése logo

István

Má több, mint tizenkét éve járok a Helvetic Clinincs- be fogászati kezelésekre és maximálisan meg vagyok elégedve! Profi hely, profi csapat, és minden esetre van megoldásuk!

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
V. István értékelése logo

Réka

„Évek óta járok ebbe a kiváló rendelőbe. Első osztályú orvosok és személyzet dolgozik itt, akik valóban törődnek az emberekkel nem csak a fogaikkal. A legmodernebb technikai felszerelésekkel és módszerekkel tartják szinten fogaim egészségi állapotát. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Helvetics Clinics intézményt és dr. Berkei Gábort külön kiemelném. Köszönök mindent!“ ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
N. Réka értékelése logo

Tamás

„Szívből ajánlom a Helvetic Clinics Budapest-et. Érkezéskor kedves személyzet fogad amikor belépünk a modern, tiszta épületbe. A bejelentkezés után pontosan érkezik a mindig kedves asszisztens, aki elkísér az adott kezelő helyiségbe, ahol a kezelőorvosunk már felkészülten vár minket. A kezelőben modern felszerelések biztosítják a professzionális kezelések feltételeit, például, a kezelő szék mellett egy LCD monitoron mindig rá tud pillanatnyi a kezelőorvos a legfrissebb fogászati röntgenünkre vagy egy tableten tudjuk elektronikusan aláírni a szükséges dokumentumokat. Ha több kezelést is igénybe kell venni, írásos kezelési tervet kapunk, minden részlet információval, illetve, ha kérjük, el is magyarázzák külön nekünk a kezeléseket. Gyakorlatilag csak időpontot kell kérnünk, és indulhat a kezelés. Dr. Csák Boglárkához járok, akit szívből ajánlok mindenkinek, mert amellett, hogy nagyon kedves, türelmes és empatikus, mindig professzionális kezelést nyújt. Tipp: Ha autóval érkezünk, akkor a CARe Park Opera parkolójában mindig találunk üres helyet, ami 5 perc sétára van a klinikától.“ ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
F. Tamás értékelése logo

Tímea

Évek óta járok Dr. Berkei Gáborhoz. Mindig nagyon kedves és gyönyörűen dolgozik. Amióta hozzá járok nem félek a fogaszati kezelésektől, mert mindig ügyel arra hogy fájdalommentes legyen. A klinika gyönyörű és mindenki nagyon kedves.Elégedett vagyok és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
M. Tímea értékelése logo

Alexandrova

„Az expat közösség rendkívül szerencsés, hogy ilyen csodálatos fogorvosokkal vannak Budapesten. Óriási köszönet Vinis Dr.-nak és az egész csapatnak a személyre szabott és mindig kifogástalan segítségért.“

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
K. Alexandrova értékelése logo

Georgina

„Több orvossal és asszisztenssel találkoztam. Nagyon kedvesek voltak, mindkét alkalommal elmondták mi fog történni és hogy hogyan csinálják. Még biztosan fogok velük találkozni ,de már sokkal kevesebb félelem van bennem hála nekik. Bátran ajánlom mindenkinek!"

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Georgina értékelése logo

Gyula

„A Helvetic Clinics egy olyan hely, ahol mindenki mosolyog. Már az első alkalommal is azt éreztem, hogy jó helyen, jó kezekben vagyok. A magabiztosság, a szakmaiság fontos a gyógyításban, itt ezt magkaptam. Minden kezelésen azt történt, amit megbeszéltünk. Sosem izgultam, sosem fájt a kezelés. Mindenkinek ajánlom a Helveticet!”

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Gyula értékelése logo

Isty

Nagyon profi csapat, figyelmesek kedvesek fájdalom mentes kezelés. Nagyon köszönöm!

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Isty értékelése logo

F. Milán

„Kiváló csapat, nagyon kedves recepcióval. Az egyetlen fogászat ahova bármikor szívesen megyek, mert tudom, hogy a legjobb minőséget kapom."

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
F. Milán értékelése logo

Sz. Edit

Szuper csapat?Profi orvosok. Többféle kezelésen (tisztítástól a komolyabb beavatkozásig) voltam már, minden alkalommal 100%-ig meg voltam elégedve. Semmi fájdalom?Ami még fontos számomra, nagyon kedves mindenki❤️ Szívből ajánlom!

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Sz. Edit értékelése logo

Tamás

„Budapest egyik legjobb fogászati klinikája véleményem szerint. Ráadásul könnyen elérhető helyen, a belvárosban! Évek óta hozzájuk járok ellenőrzésre ill. kezelésekre és eddig mindig csak pozitív tapasztalatokkal tértem haza. A rendelő modern, tiszta és felszerelt, az ott dolgozó személyzet nagyon kedves és segítőkész, az orvosok pedig magas szakmai színvonalon végzik munkájukat, így tényleg csak ajánlani tudom őket, noha több budapesti rendelőben is megfordultam már! Bármilyen problémával fordultam eddig hozzájuk, mindig ugyanazt a színvonalat hozták, tartós, ugyanakkor fájdalommentes megoldásokat kínálva, ami nekem fontos szempont!” ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Tamás értékelése logo

Mariann

„Nagyon profi és kedves csapat! Elég komplex kezelésen voltam náluk. Több fogorvos és fogászati asszisztens keze alatt megfordultam. Mindig kedvesek voltak, pontosan elmondták mi fog történni, mit csinálnak. Profin dolgoznak. Az ügyfélszolgálatos hölgyek is mindig készséggel álltak a rendelkezésemre, kedvesek, érdeklődők, segítőkészek. Bátran ajánlom mindenkinek!” ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Mariann értékelése logo

Péter

„Több ízben is jártam a klinikán. A hely maga nagyon meggyőző. Már a recepción kedves,hozzáértő,rugalmas hölgyek fogadnak csupa mosollyal (már csak ezért megéri a klinikára bemenni ;) (még ha rendbe is van mind a 32) ). Dr. Bárka Csanád fogorvos kezei alá kerültem. Csanád már az elején felajánlotta, hogy tegezzem ezzel elősegítvén egy barátibb hangulatot a kezelőben mely számomra nagyon jól esett. Csanád egy fiatal fogorvos tele ambícióval, alázattal és szakmai tapasztalattal. Két évtizedes mítoszt sikerült neki megcáfolnia bennem miszerint a fogorvos és a fogorvosi kezelés egy mumus, afelé félelmetes dolog. Úgyhogy ezúton köszönöm mégegyszer mind neki,mind a klinika valamely dolgozójának akikkel beszéltem Nórának,Cintiának és Szandrának.“ ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Császi Péter értékelése logo

Stella

„Szuper rendelő nagyon barátságos munkatársakkal. Le voltam nyűgözve… Mindig szívesen térek vissza. Nagy köszönet az egész csapatnak… U.i.:Különleges, hogy a csapat már több, mint 2 éve ugyanaz!!"

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Stella értékelése logo

Éva

„Kiváló,minden szinten magas profizmus jellemzi a csapatot!"

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Szabadfalvi Éva értékelése logo

Anikó

„Szakképzett, kedves személyzet, csak ajánlani tudom mindenkinek."

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Popon Anikó értékelése logo

Therese (DE)

„Szeretnék mindenért köszönetet mondani! Nincs semmi kifogásolható dolog. Mindenekelőtt az egész személyzet barátságossága volt nagyon kellemes. Az orvosok tökéletes munkát végeztek!"

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Therese (DE) értékelése logo

Jacques (FR)

„A recepcióstól a sebészig mind nagyon jó szakemberek. A személyzet nagyon komoly, alapos, megbízható."

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Jacques (FR) értékelése logo

J. C. (CH)

„Nagyon pozitív volt a tapasztalatom a klinikán, több figyelemre méltó emberrel is találkozhattam - jó szakemberek, jóindulatúak és törődnek a pácienssel. Nagy köszönet dr Bendes Balázs és dr Lemperger Szandra orvosoknak. A türelmük, finomságuk, jóindulatuk és szakértelmük rendkívüli. Köszönöm Sipkó Rita asszisztensnek is a diszktrét, elkötelezett, gyengéd, kedves munkáját. Hálásan köszönöm!" ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
J. C. (CH) értékelése logo

Ely T. (EN)

„Tiszta környezet, professzionális csapat, nagyon szívélyes fogadtatás"

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Ely T. (EN) értékelése logo

Shanil D. (EN)

„Kivételesen professzionális. Szuper vendéglátás várja érkezéstől elutazásig. Barátságos és kompetens csapat, modern technológiát alkalmazva, magabiztosan, hotel és klinika egyben. Szívélyesen ajánlom!!!"

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Shanil D. (EN) értékelése logo

Cedric C. (FR)

"Miután harmadik alkalommal tartózkodtam ezen a klinikán fontos fogászati kezelések miatt, ismét teljes elégedettség érzésével távozom. A fogadástól az ellátásig minden ellenőrzésük alatt állt, az ellátás minősége pedig kivételes színvonalú. Köszönöm az egész csapatnak és különösen az orvosomnak, hogy visszaadta nekem azt a mosolyt, amit annyira hiányoltam. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide és vegye igénybe a kezeléseket... hamarosan találkozunk a lezáró kezeléseknél." ... Tovább olvasom

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
Cedric C. (FR) értékelése logo

M.S. (FR)

„Kiváló tapasztalat. Szakmailag kimagasló.. Nagyon hatékony és nagyon profi. Kifejezetten ajánlom, hogy ezen a klinikán kezeltesse magát és köszönök mindent a figyelmes személyzetnek."

Csillag Csillag Csillag Csillag Csillag
M.S. (FR) értékelése logo
Lejátszás

Elégedett páciensünk, Gáspár László

„Annyira kedvesek és annyira profik...."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Járai Máté, színész

"Professzionális hely, próbáljátok ki!"

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Járai Kira

"Maximálisan meg voltam elégedve, még fehérebbek lettek a fogaim..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Tamás

„Mindig azt éreztem, hogy meghallgatnak..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Vidosa Noémi

"Bárkinek jó szívvel ajánlom a klinikát, mert minden kezelés fájdalommentes..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Cseke Katinka

„Egyszerűen csoda a doktor úr és a doktornő"

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Tarján Zsófia, Honeybeast

"Gyakorlatilag egy élményben veszek részt, pedig fogászati kezelésen voltam."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Hatvani Mátyás

"A beavatkozás abszolút fájdalommentes volt, későbbiekben is őket fogom választani..."

Lejátszás

Elégedett pácienseink véleménye

Páciens vélemények a Helvetic Clinicsről

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Kiss Ernő Zsolt színművész

"Azt éreztem, hogy biztonságban vagyok..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Horvát János

"...elment 20 esztendő, s azóta mi együtt vagyunk..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Siroki Tamás

"A műtét nagyon fájdalommentes volt, már au injekciót sem éreztem egyáltalán..."

Lejátszás

Elégedet páciensünk, Bogdán Réka

"Nagyon fájdalommentesen és nagyon profin oldotta meg ezt a helyzetet..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Jeroem

"Meglepődtem, mert ilyen magas színvonalú fogászatot nem láttam életemben..."

Lejátszás

Elégedett páciensünk, Móni

"Azonnal jól érzed magad, ha ide bejössz..."

Áraink

Állapotfelmérés, konzultáció, kezelési terv készítése

Orvosaink