Egy fogászati konzultáció, amivel csak nyerhet

Egy személyes fogászati konzultáció a Helvetic Clinicsben csak pozitív eredménnyel zárulhat az Ön számára. A konzultáción való részvétel nem kötelezi arra, hogy az általunk javasolt kezelési tervet vagy árajánlatot elfogadja. Ezzel szemben értékes információkat kaphat a fogászati problémájáról és annak ideális megoldásáról. Ez az információ az első egyben legfontosabb lépés a probléma megoldásához vezető úton.

A személyes fogászati konzultáció előnyei

Milyen előnyei lehetnek annak, amennyiben ellátogat egy személyes konzultációra a Helvetic Clinicsbe?

 • megismerheti rendelőnk kellemes atmoszféráját;
 • megismerheti a rendelőnkben dolgozó munkatársak kedvességét, empátiáját, türelmét és odafigyelését;
 • személyes tapasztalatokat szerezhet a rendelőnkben dolgozó fogszakorvosok szakmai felkészültségéről;
 • megtudhatja milyen beavatkozásokra van szüksége a fogászati problémáinak megoldásához;
 • minderről egy teljes, írásos kezelési terv készül, melyet részleteiben elmagyaráznak Önnek;

Fogászati konzultáció menete

A fogászati konzultáció megszüntetni a bizonytalanságot. Ez az első és legfontosabb lépés, amit Ön a problémája sikeres megoldásának érdekében tehet.

Fogászati konzultáció, váró

1. lépés: érkezés a rendelőbe, rövid adminisztráció

Amikor megérkezik az előre egyeztetett időpontban a Helvetic Clinicsbe, egy rövid adminisztrációs folyamat keretében recepciós kolléganőink két formanyomtatvány (anamnézis lap és a GDPR nyilatkozat) kitöltésére kérik majd Önt. Az anamnézis lap célja, hogy konzultáló fogorvosa minden olyan információt megkapjon az Ön egészségi állapotával kapcsolatban, ami befolyásolhatja fogászati kezelését. A GDPR nyilatkozat pedig egy törvényi kötelezettség, ami személyes adatainak kezeléséről informálja, és ezekkel kapcsolatban kér hozzájárulásokat Öntől. A két formanyomtatvány kitöltése mindössze 5-6 percet vesz igénybe.

Fogászati konzultáció

2. lépés: probléma megbeszélése fogorvos kollégáinkkal, szájvizsgálat

Az adminisztrációs lépéseket követően megismerkedik kezelőorvosával, akivel részletesen megbeszélheti tüneteit és fogászati problémáit. Felteheti kérdéseit, megismerheti lehetőségeit. Specialistánk megvizsgálja és szóban átbeszéli Önnel a vizsgálat eredményét és a szükséges beavatkozásokat, illetve szükség esetén javaslatot tesz röntgen felvételek készítésére.

Fogászati röntgen konzultáció során

3. lépés: digitális diagnosztika

Amennyiben kezelőorvosa a pontos diagnózis felállításához szükségesnek tartja, akkor Önnel egyetértésben készítünk egy 3D CBCT vagy panoráma röntgenfelvételt. Ezek alapján kezelőorvosa egyértelmű képet kap fogainak aktuális állapotáról. A mindenre kiterjedő digitális diagnosztika különösen fontos implantátum beültetés, csontpótló beavatkozások, szájsebészeti beavatkozások, fogágybetegségek kezelése, gyökérkezelések vagy góckutatás esetén.

Fogászati konzílium

4. lépés: röntgen leletek kiértékelése, szakorvosi vizsgálat folytatása

A digitális diagnosztikai felvételek nem helyettesíthetik az emberi tudást, szakértelmet és tapasztalatot, csak támogathatják azt. A fogászati konzultáció tehát a leletek kiértékelésével folytatódik. Ennek célja, hogy Ön és kezelőorvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon arról, hogy milyen fogászati problémákkal kell szembenéznie, mi a problémák ideális megoldása és hogyan lehet azokat az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodva orvosolni. A diagnózis felállítása során a konzultáló orvosa természetesen figyelembe veszi egyedi elképzeléseit és igényeit is.

A Helvetic Clinics filozófiájának megfelelően számunkra az is nagyon fontos, hogy a konzultáció során az orvos-páciens kapcsolaton túl egy bizalmon alapuló, minőségi emberi kapcsolat is létrejöjjön, hogy Ön maximálisan bízni tudjon kezelőorvosában.

Fogászati garancia

5. lépés: kezelési terv/árajánlat elkészítése

A személyes fogászati konzultáció végeredménye egy írásba foglalt kezelési terv garanciával. Ez fontos dokumentum, mert ebből pontosan kiderül, hogy milyen kezelésekre lesz szüksége fogászati problémájának megoldására, illetve az is, hogy a kezeléssorozat milyen hosszú ideig fog tartani. A kezelési terv része egy írásos árajánlat is, amely magában foglalja, hogy a teljes kezelés, illetve az egyes alkalmak pontosan mennyibe fognak Önnek kerülni. A kezelés költségei így teljes mértékben áttekinthetők és követhetőek lesznek az Ön számára. Az elkészült kezelési tervét természetesen részletesen megbeszélheti kezelőorvosával, páciens koordinátorával, akik örömmel válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Áraink

0 HUF

Állapotfelmérés, konzultáció, kezelési terv készítése

Orvosaink

Dr. Segatto Emil PHD, fogszakorvos

 • State of the Art Fogszabályozás
 • Arc-esztétikai elemzések
 • Orthognát sebészeti beavatkozások alkalmazása
 • Aktív önligírozó bracketek használata
 • Szkeletális horgonylatok
 • Sínes kezelések