Egy szakmailag megalapozott fogászati beavatkozás minden esetben alapos fogászati konzultációval, tervezéssel kezdődik. A sikeres tervezés pedig nem képzelhető el a kiindulási státusz, azaz fogainak aktuális egészségi állapotáról szóló részletes információ nélkül. Ennek első lépése a 3D digitális diagnosztika (3D CBCT – fogászati CT) vagy panoráma röntgenfelvétel készítése. Az elkészült felvételek fontos információval szolgálnak fogászati problémájáról és megalapozzák a precíz tervezést.

A digitális korszak beköltözött a rendelőnkbe, elérhető a fogászati röntgen Budapest belvárosában

A hagyományos analóg képalkotó technikákhoz képest a Helvetic Clinicsben elérhető digitális röntgentechnikának számtalan előnye van. Ezek az előnyök mind az Ön egészségügyi érdekeit szolgálják:

 • A digitális 2D röntgen-, vagy 3D CBCT (fog CT) felvételek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el, így Önt lényegesen rövidebb ideig éri sugárterhelés.
 • A korszerű Planmeca digitális 3D CBCT (fogászati röntgen) és panoráma röntgen Budapest minőségi rendelőjében a ma elérhető egyik legkisebb sugárterheléssel működő berendezés, így nem csak a rövid expozíciós idő védi Önt, de az alacsony sugárterhelés is.
 • Az ezzel a korszerű technológiával készülő fogászati CT vagy röntgenfelvétel lényegesen részletgazdagabb, mint analóg elődei, így nem csak azt teszi lehetővé konzultáló orvosának, hogy pontos kezelési tervet készítsen, de lényegesebb több, nehezen felfedezhető fogászati problémát is felszínre hoz, így támogatva a komolyabb fogászati problémák kialakulásának megakadályozását.

A precíz kezelés alapja a korszerű diagnosztika

Büszkék vagyunk arra, hogy rendelőnkben a fogászati szolgáltatások szinte teljes spektruma igénybe vehető az esztétikai beavatkozásoktól a szájsebészeten és fogbeültetésen át egészen a fogágybetegségek kezeléséig. A komolyabb fogászati problémák felfedezésénél és az ideális megoldásához vezető kezelés megtervezésénél pedig nélkülözhetetlen a korszerű 2D/3D digitális diagnosztika.

 • Hiányzó fogak (foghiányfog implantátum behelyezésével való pótlásánál, azaz a fogbeültetésnél, annak röntgenfelvétel alapján precízen megtervezett mérete és pozíciója biztosítsa a megfelelő primer stabilitást.
 • A szájsebészet általi beavatkozások esetében a fogak pontos pozíciójának meghatározáshoz és csontállomány méretének és sűrűségének meghatározásához nélkülözhetetlen.
 • Fogágybetegség, fogínysorvadás esetében a csontvesztés „csontsorvadás” mértékének illetve a fogak stabilitásának meghatározásához szükséges.
 • Gyökérkezelés során, amikor a gyökércsatornák precíz feltérképezése szükséges.

Az emberi szervezetet kímélő technológia

A fogorvoslás tudományában az utóbbi 10 évében elért rohamos fejlődés nem csak az tette lehetővé, hogy kíméletes fogászati eljárások és korszerű fogászati anyagok jöttek létre, de a digitális fogászat egyik ágában a  digitális diagnosztikában is áttörést értünk el. Így lett a digitális képalkotás egy olyan hasznos eszköz, amely minimális sugárterheléssel egy részletgazdag felvételt eredményez fogainak és csontállományának aktuális vizsgálatához.

Ez az, amire kezelőorvosának igazán szüksége van, hogy személyre szabott és minden részletében pontos kezelési tervet és árajánlatot tudjon készíteni. Mindez tehát közös érdekünk, hiszen Ön megnyugtató megoldást szeretne fogászati problémájára, mi pedig a szakmai maximumot szeretnénk ehhez nyújtani Önnek.

Ismerje meg a fogászati 3D digitális diagnosztikai lehetőségeket, egy személyes fogászati konzultáció keretében  aminek egyik legfontosabb eleme a fogröntgen Budapest belvárosában már mindenki számára elérhető.

Fogászati CT árak

A fogászati ct árak és panoráma röntgen ár vonzata oldalunk alján olvasható, és a fogászati árak oldalon is megtalálható.

Abban az esetben ha pontos képet szeretne kapni, fogai aktuális állapotáról és a szükséges tennivalókról, várjuk bejelentkezését a +36 1 690 1304-es telefonszámon egy fogászati konzultációra!

Áraink

19.000 HUF

CT felvétel

9.000 HUF

Panoráma röntgenfelvétel

Orvosaink

Dr. Segatto Emil PHD, fogszakorvos

 • State of the Art Fogszabályozás
 • Arc-esztétikai elemzések
 • Orthognát sebészeti beavatkozások alkalmazása
 • Aktív önligírozó bracketek használata
 • Szkeletális horgonylatok
 • Sínes kezelések