Fogászati CT, 3D digitális diagnosztika

fogászati CT, cbct, 3D digitális diagnosztika

Egy szakmailag megalapozott fogászati beavatkozás minden esetben alapos konzultációval, tervezéssel kezdődik. A sikeres tervezés pedig nem képzelhető el a kiindulási státusz, azaz fogainak aktuális egészségi állapotáról szóló részletes információ nélkül. Ennek első lépése a 3D digitális diagnosztika (3D CBCT – fogászati CT) vagy panoráma röntgenfelvétel készítése. Az elkészült felvételek releváns információval szolgálnak fogászati problémájáról és megalapozzák a precíz tervezést.

A digitális korszak beköltözött a rendelőnkbe, elérhető a fogászati CT

A hagyományos analóg képalkotó technikákhoz képest a Helvetic Clinicsben elérhető digitális röntgentechnikának számtalan előnye van. Ezek az előnyök mind az Ön egészségügyi érdekeit szolgálják:

  • A digitális 2D röntgen-, vagy 3D CBCT (fogászati CT) felvételek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el, így Önt lényegesen rövidebb ideig éri sugárterhelés.
  • A korszerű Planmeca digitális 3D CBCT (fogászati CT) és panoráma röntgen a ma elérhető egyik legkisebb sugárterheléssel működő berendezés, így nem csak a rövid expozíciós idő védi Önt, de az alacsony sugárterhelés is.
  • Az ezzel a korszerű technológiával készülő fogászati CT vagy röntgenfelvétel lényegesen részletgazdagabb, mint analóg elődei, így nem csak azt teszi lehetővé konzultáló orvosának, hogy pontos kezelési tervet készítsen, de lényegesebb több, nehezen felfedezhető fogászati problémát is felszínre hoz, így támogatva a komolyabb fogászati problémák kialakulásának megakadályozását.

A precíz kezelés alapja a korszerű diagnosztika

A Helvetic Clinics büszke arra, hogy rendelőnkben a fogászati szolgáltatások szinte teljes spektruma igénybe vehető az esztétikai beavatkozásoktól a szájsebészeten és fogbeültetésen át egészen a fogágybetegségek kezeléséig. A komolyabb fogászati problémák felfedezésénél és az ideális megoldásához vezető kezelés megtervezésénél pedig nélkülözhetetlen a korszerű 2D/3D digitális diagnosztika.

  • Hiányzó fogak implantátummal történő pótlásánál, azaz a fogbeültetésnél, annak röntgenfelvétel alapján precízen megtervezett mérete és pozíciója biztosítsa a megfelelő primer stabilitást.
  • A szájsebészeit beavatkozások esetében a fogak pontos pozíciójának meghatározáshoz és csontállomány méretének és sűrűségének meghatározásához nélkülözhetetlen.
  • Fogágybetegségek esetében a csontvesztés „csontsorvadás” mértékének illetve a fogak stabilitásának meghatározásához szükséges.

Az emberi szervezete kímélő technológia

A fogorvoslás tudományában az utóbbi 10 évében elért rohamos fejlődés nem csak az tette lehetővé, hogy kíméletes fogászati eljárások és korszerű fogászati anyagok jöttek létre, de a digitális diagnosztikában is áttörést értünk el. Így lett a digitális képalkotás egy olyan hasznos eszköz, amely minimális sugárterheléssel egy részletgazdag felvételt eredményez fogainak és csontállományának aktuális vizsgálatához. Ez az, amire kezelőorvosának igazán szüksége van, hogy személyre szabott és minden részletében pontos kezelési tervet és árajánlatot tudjon készteni.

Ez közös érdekünk, hiszen Ön megnyugtató megoldást szeretne fogászati problémájára, mi pedig a szakmai maximumot szeretnénk ehhez nyújtani Önnek.

Ismerje meg a 3d digitális diagnosztika, fogászati CT minden előnyét egy személyes konzultáció keretében.

Ha a 2D/3D digitális diagnosztika minden előnyét kihasználva szeretne pontos diagnózist kapni fogainak állapotáról hozzáértő és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvosok keze alatt, akkor látogasson el a Helvetic Clinics rendelőjébe egy személyes konzultációra. Íly módon megismerheti a fogászati rendelők új generációja által nyújtott biztonságot, kényelmet, kiemelkedő szakmai színvonalat és értékarányos árakat. Konzultációs időpontot a +36 1 690 1304-es telefonszámon tud kérni. Várjuk szeretettel a Helvetic Clinics belvárosi rendelőjében!