Szájsebészeti beavatkozások - Helvetic Clinics fogászati intézmény

Szájsebészeti beavatkozások

A szájsebészeti beavatkozások nagy precizitást és komoly szaktudást igénylő műtétek.  A Helvetic Clinicsben három nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész specialista szakorvos dolgozik, aki rutinszerűen hajt végre szájsebészeti beavatkozásokat magyar és nemzetközi pácienseken.

Csontpótlás

A fogászati implantátumok beültetése a hiányzó fogak pótlásának legkorszerűbb és legkíméletesebb megoldása.  Ez a korszerű beavatkozás azonban csak abban az esetben hajtható végre, ha a csontállomány összetétele és mennyisége megfelelő. Amennyiben ez valamilyen ok miatt nem áll rendelkezésre, csontpótló beavatkozásra lehet szükség.

Arcüreg emelés (sinus lift)

A felső állcsontban a hiányzó fogak pótlása még nagyobb körültekintést igénylő beavatkozás. Az arcüreg speciális csontpótló anyag segítségével történő megemelésével lehetővé tesszük, hogy a hiányzó fogak pótlását korszerű implantátumokkal is lehetővé váljon

Bölcsességfog húzás

Ha a bölcsességfogaink valamilyen oknál fogva nem nőnek ki megfelelő módon, akkor gyakran begyulladhatnak, kellemetlen tüneteket okozva. Ezek megszüntetése sokszor kizárólag a bölcsességfogak műtéti úton történő eltávolításával lehetséges. Ehhez komoly szaktudásra és gyakorlatra van szükség. Szájsebész kollégáink ezt biztosítják Önnek a Helvetic Clinicsben

Egyéb fogágyat érintő sebészeti beavatkozások

Bizonyos esetekben szükség lehet bizonyos speciális műtéti eljárásokra a fogágy esetében. Mi azért vagyunk szerencsések a Helvetic Clinicsben, mert a parodontológia és szájsebészet jeles képviselői dolgoznak együtt rendelőnkben, így a komolyabb műtéti beavatkozások elvégzése is nagy biztonsággal oldható meg csapatmunkában.

Válasszon Ön is biztonságos megoldást szájsebészeti beavatkozások, szájsebészeti műtéteinek elvégzésére, korszerű környezetben.

Szájsebészeti konzultáció időpontot a +36 (1) 690 1304 -es telefonszámon tud kérni.

Várjuk Önt szeretettel rendelőnkben